29.07.2013

Bacauanca Ioana Braniste participa la preselectia Miss World Romania

Mi-am amintit de Ioana ca a participat la evenimentul pe care l-am organizat prin 2010, intitulat ,,Lecturi Urbane,, Intre timp a absolvit si Colegiul Gh Vranceanu iar acum isi etaleaza frumusetea pentru cel mai dorit loc de frumusete, cel de participant la Miss World.  Este fericita ca are o familie ce o sustine si o ajuta la indeplinirea visurilor sale.

Susutine-o si tu pe Ioana cu un simplu click pe facebook --  

Finala Miss World Romania va avea loc pe 1 august, la Club Ambasad’Or Otopeni. Castigatoarea va reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete, care se va desfasura in Indonezia in perioada 2-30 septembrie 2013.

 Ioana in 2010 in Piata Casei de Cultura  -  si in 2013 la o sedinta foto


Cele 16 finaliste au început de duminică cantonamentul şi pregătirile în Bucureşti, iar până la marea finală şi
după marea finală, începând de luni ele vor fi prezentate publicului şi presei în diverse apariţii publice şi prezentări de moda în câteva locaţii din capitală. De asemenea, începând de luni, pe pagina oficială de Facebook Miss World România se va desfăşura un voting online, finalista care va acumula cele mai multe like-uri până în momentul jurizării din seara de joi, va primi din partea juriului premiul de popularitate "Miss Internet World 2013 România".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin