28.09.2011

Zilele Bacaului 2011 (Program)

Daca ati uitat, va reamintesc ca pe data de 6 octombrie 2011, Bacaul implineste 603 ani (si Inima Bacaului 3 ani). 

Cu aceasta sarbatoare, Primaria organizeaza Zilele Bacaului 2011, ce se vor desfasura in perioada 6-9 octombrie. Vor urca pe scena :Proconsul, George Rotaru, Mihai Traistariu, Andra, Iris,  Haiducii si multi altii.  Bugetul propus pentru acest eveniment se ridica la 25.000 de lei.

Din cadrul manifestarior culturale ale lunii octombrie, se numara si Ziua Pensionarilor pe 1 octombrie si Tirgul  mesterilor populari 

Program Zilele Bacaului 2011

Joi, 6 octombrie 2011, orele 14.00 – se deschide Targul de Procoava in Piata Tricolorului (in fata Casei de Cultura Vasile Alecsandri)

Vineri, 7 octombrie 2011 va fi Seara Magiei cu magicienii Leonard Iosefini si Christianis pe scena special amenajata din fata Salii Sporturilor.
Invitati: Haiducii si George Rotaru.

Sambata, 8 octombrie 2011 veti asculta, incepand cu orele 11.00 in Parcul Trandafirilor, fanfara Liceului de Arta “George Apostu” iar incepand cu orele 12.00 centrul Bacaului va fi invadat de Parada motociclistilor.

Seara va fi dedicata “slagarelor”(scena Salii Sporturilor). Printre participanti se vor gasi si laureati ai concursurilor nationale de muzica.

Invitati: Andra, Traistariu si Proconsul.

A patra zi din “Zilele Bacaului”, duminica, 9 octombrie 2011, va incepe la orele 10.00 cu Crosul Zilele Bacaului in centru iar doua ore mai tarziu va fi Parada cailor de rasa tot in centrul orasului. Fanfara Liceului de Arta “George Apostu” va deschide evenimentul.

Pe scena Salii Sporturilor va fi si o seara a modei cu Catalin Botezatu – SEARA FASHION iar spre final va fi un super concert marca“IRIS” urmat de un foc de artificii.

- Simpozionul Vasile Parvan – vernisaje de expozitii de pictura, simpozioane tematice, concursuri, lansari de carte;
- Targul mesterilor populari – participa peste 50 de mesteri din toate colturile Moldovei;

Un comentariu:

LinkWithin