16.09.2011

Videoclip filmat in Bacau. “NO STUDIO”

Durata filmarii a fost de 4 zile. Persoanele care apar in videoclip au venit in urma unui eveniment creat pe Facebook.

Filmarile au avut loc  pe Insula de Agrement, in spate la Kaufland, in spate la Carrefour  in Parcul Catedralei si in cartierul Orizont.

Cei 2 tineri rapperi de 17 ani din Bacau, invata in Colegiul Economic “Ion Ghica” Bacau si impreuna formeaza trupa de hip-hop bacauana “NO STUDIO”.

Young Feftee (Cucu Ciprian) a inceput sa cante de la varsta de 15 ani in timp ce colegul sau Sky (Ghioc Madalin )de la 17.


Cei 2 au facut un videoclip la noua lor piesa “TRAIM IN ROMANIA”.

“In aceasta piesa este vorba despre Romania, despre faptul ca romanii sunt marginalizati in alte tari;ca ne place sa fim indiferenti fata de cei din jurul nostru;ca cei mai multi dintre noi mor de foame, iar oamenii cu bani nu le pasa acest lucru; ca oamenii isi pierd speranta si in Dumnezeu, dar ca tot romanul ne place sa visam ca totul va fi bine si ne traim viata de zi cu zi, bucurandu-ne doar petru simplul fapt ca existam si vedem soarele diminetii.”  a declarat Young Feftee


In “No Studio” fac parte cei 2 interpreti si compozitori.Cei 2 au sustinut un concert iar in octombrie l-au promis si pe al-2 lea intr-un Pub bacauan.

Young Feftee are scoase 2 albume pana in prezent cele 2 numindu-se “Adevaru’ in Romania” si “SHAKE”. Momentan lucreaza la cel de al 3 lea album ce se numeste “Prea greu sa imi retii numele”.Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara “Un vis spulberat”,”Dragoste amara”,”Ne merge bine”,”Poezie urbana” si “1 2 3”.

Sky, pana in prezent singura piesa scoasa pe internet se numeste “Fara sens”, in colaborare cu Young Feftee, insa mai are inca 2 featuringuri pe albumul “SHAKE” al lui colegului sau.

Videoclipul a fost filmat de Stelian Valeriu si prelucrat de Sky.

SA URMARIM VIDEOCLIPUL SI LE URAM MULTA BAFTA PE VIITOR:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin