06.09.2011

Locul 1 pentru Inima Bacaului la Masina de presa 2011

Editia cu numarul 2 a Masinii de Presa s-a incheiat. La fel ca si anul trecut, evenimentul s-a bucurat de prezenta reprezentantelor auto din Bacau, a jurnalistilor, bloggerilor dar si a publicului curios. Timp de trei zile, in parcarea Arenei Mall, au fost expuse cele mai frumoase masini din Bacau, unde rand pe rand, jurnalistii s-au urcat la bordul lor pentru a le testa. Nici noi la randul lor nostru nu am scapat, fiind supusi la teste de indemanare cu o saraca Dacie. Ziua a 2a a fost cea mai palpitanta, mergand cu totii pe un traseu off-road, pentru a proba suv-urile.Nu pot sa nu mentionez de masina electrica (MIEV )adusa ce cei de la Mitsubishi, sau Dacia 1100 adusa de Renaul Automobile, care au reprezentat deliciile  publicului.


Marcile participante au fost: Renault , Dacia , Nissan, Suzuki, Peugeot, Mitsubishi. Toyota , Mercedes, Ford, Hyundai, Lexus, Volkswagen, Audi.

Iata si castigatorii

Clasa Mica: - locul III – Peugeot RCZ
- locul II – Suzuki Swift
- locul I – Nissan Juke 4 x 2

Clasa Medie: - locul III – Renault Megane 3
- locul II – Hyundai Elantra
- locul I – Ford Focus

Clasa Mare: - locul III – Audi A7
- locul II – Mercedes C Klasse
- locul I – Renault Latitude

Clasa Crossover: - locul III – Peugeot 3008

- locul II – Volkswagen Tiguan
- locul I – Mitsubishi ASX

Clasa SUV: - locul III – Mitsubishi L200

- locul II – Audi Q5
- locul I – Mitsubishi Pajero

Jurnalisti: - locul III – Marius Zaharia – Realitatea TV
- locul II – Cristina Cotescu – Impartial de Bacau
- locul I – George Sacaleanu – Inima Bacaului

Organizatorul Ovidiu Drug de la Adeco Group, a reusit si in acest an sa duca la bun sfarsit "Festivalul masinilor din reviste”, primul eveniment nonconformist organizat in Bacau, asa cum il numea. Posibil sa  revin cu o recenzie mai amanuntita, zilele urmatoare, pentru a va lasa in continuare in compania  fotografiilor surprinse pe teren.

LinkWithin