30.09.2011

Ia-ma nene.ro

Nu mica  mi-a fost mirarea cand am vazut pe strazile orasului o masina inscriptionata cu www.iamanene.ro. Crezand ca e doar o gluma, am verificat site-ul si chiar exista. Deci daca vrei sa fii autostopist organizat sau nu vrei sa pleci singur prin tara, acum ai o sansa in plus..Pe de alta parte, agenţii din cadrul Poliţiei Locale a municipiului Bacau desfasoara saptamanal activitati ce vizeaza respectarea unor hotarari ale Consiliului Local privind transportul de persoane in regim de taxi, stabilirea şi respectarea punctelor de plecare/sosire şi/sau staţionare pentru autovehiculele de transport călători, precum si respectarea regimului parcarilor cu plata si al autovehiculelor expuse spre vanzare in alte locuri decat cele special amenajate.

De la inceputul anului si pana in prezent, agentii locali au aplicat un numar total de 1857 sanctiuni
contraventionale privind abaterile mentionate mai sus, dupa cum urmeaza: 175 sanctiuni in cuantum de 55700 lei, pentru nerespectarea prevederilor referitoare la transportul in regim de taxi (3 actiuni), 1320 sanctiuni in cuantum de 79250, pentru nerespectarea prevederilor HCL 310/2009, unde regasim neachitarea taxei de parcare in parcarile cu plata, expunerea spre vanzare, parcarea pe trotuar etc.(10 actiuni) si 132 sanctiuni contraventionale in cuantum de 57250 pentru conducatorii auto care efectueaza transport persoane si nu respecta traseele prestablilite de HCL nr.362/2007 (4actiuni).

In acest context, in data de 26.09.2011, agentii Politiei Locale au organizat o actiune ce a vizat respectarea prevederilor hotararilor de Consiliu Local amintite mai sus, prilej cu care au fost verificate un numar de 32 autovehicule ce desfasurau activitati de taximetrie, fiind aplicate un numar de 4 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1400 lei. De asemenea, au fost depistate si un numar de 29 de masini care nu aveau achitata contravaloarea taxei de parcare, conducatorii auto primind sanctiuni in valoare de 14500 lei.
Politia Locala avertizeaza conducatorii auto care desfasoara activitatile mai sus mentionate sa intre in legalitate intrucat aceste activitati vor fi intensificate in viitorul imediat apropiat, dezideratul fiind un regim de circulatie legal si civilizat pe raza municipiului Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin