17.09.2011

Gipsy Eye prezintă :Flash Mob for Roma la ONG Fest Bacău

Pregăteşte-te să dansezi alături de romi, români şi lipoveni! Si tu poti fi  unul dintre mesageri! Bacau : Sambata, 17 septembrie, Piata Prefecturii


In acelasi timp  noii mesageri impotriva discrimnarii te vor uimi ! Pregateste-te la sa le inveti dansul : « Fii mesager ! » intr-un flash mob ce te va lasa masca ! Ii vei gasi in patru locatii surpriza din fiecare oras !! De tine depinde ! Cauta-i , discuta cu ei si da-ti cu parerea.
Ce inseamna Flash mob for Roma ?

21 de tineri , romani si romi au fost instruiti despre ce inseamna discriminarea si cum putem lupta impotriva ei. Au invatat sa comnice, sa fie deschisi dar si sa danseze  «  Fii mesager ». Nu in ultimul rand au facut munca de voluntariat si acum sunt pregatiti sa vina in fata voastra  si sa «va transforme.
»
  • Vino sa vezi cum se fac potcoavele norocoase si o poti lua acasa pe cea facuta de tine.
  •  
  • Citeste cartile vii puse la dispozitie , tineri romi ai caror poveste o sa te uimeasca
  • Invata pasi de dans tiganesti de la instructorii nostri
  • Consulta-te cu cititoarea noastra in carti sau in cafea.Vei afla lucruri pe care nici tu nu le stii despre tine !
  • Participa la activitati si vei putea semna steagul Romilor ce va fi dus la Strassbourg la ROMA YOUTH CONFERENCE !
Scopul proiectului nostru este de a oferi șansa colaborării dintre cele două comunități care deși traiesc alături de multe ori se ignoră. Tinerii pot acum sa să  vorbească unul despre celălalt din experiența lor personală și nu din ce au auzit, învătat de mici  sau preluat din mass-media. Avem tineri motivati si care isi cunosc bine misiunea. Alaturi de ei sunt comunitatea, parintii si sustinatorii nostri. Suntem siguri ca vom reusi. A precizat Stan Dragos Florentin, vicepresedintele asociatiei. Mai multe detalii la GipsyEye2008@yahoo.com.



* proiect sustinut de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin