24.08.2010

Zilele Bacaului 2010 vor fi organizate de Timisoreana

Din anul 1997 bacauanii isi serbeaza ziua orasului si ca in fiecare an Zilele Bacaului vor fi organizate la inceputul lunii  octombrie. Anul acesta sarbatoarea va fi organizata in colaborare cu Timisoreana, lucru bun.

Acum nu vreau sa fiu carcotas si am inteles ca e criza de nu putem pune niste becuri pe strazi, dar anul acesta nu am avut parte de Romanian Top Hits, iar ca sa vad aceleasi formatiii de la Timisoreana....parca nu ma incanta enorm. Ce sa pun pe site? ce-am pus si la Serbarile Timisoreana si ce pun an de an? nu cred ca ar fi interesant. Folclor va fi sigur si e bine pentru ca e normal sa ne promovam traditiile stramosesti iar cei care nu au urcat pe scena niciodata, au aceasta ocazie. De exemplu  weekendul trecut, Targu Ocna a implint 600 de ani. Printre invitati s-au numarat Corina Chiriac și Anastasia Lazariuc. As prefera orice, decat sa vad a zecea oara acelasi program in Bacau. Sper ca va fi si  Targul de Procoava pentru ca e interesant.





In concluzie, e bine de avut in vedere ca in Bacau exista o gama variata de public, nu numai iubitori de rock sau consumatori de mici si bere. Ca mici gasim tot timpul in piata si in parcare la Kaufland (apropo acum au si ceafa de porc)

Cu ocazia implinirii a 602 ani de atestare documentara a Bacaului, Inima Bacaului va implini 2 ani.

4 comentarii:

  1. Macar se face ceva. In privinta aceluiasi program, sunt de acord cu tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani de pe acum pt inima bacaului

    RăspundețiȘtergere
  3. N-o sa vedeti nik! Un mare fas este cel mai probabil. Cik si locul de la statdion ii varza.

    RăspundețiȘtergere
  4. bacau este un oras tare frumos acum 3 zile am fost acolo

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin