13.08.2010

Nu suntem pregatiti !

Se dau urmatoarele :

-se ia curentul la semafoare, se blocheaza un camion la intersectia Caii Barladului si a Romanului, se tripleaza numarul masinilor si deja cunoscuta problema a constructiei Pasajului subteran. Ce credeti ca a iesit? Un oras blocat!
Cei care au  fost astazi dupa ora 17:00 pe strazile 9 Mai, Bulevardul Unirii si spre Serbanesti au simtit pe pielea lor ce insemna sa stai blocat in trafic. Politia si-a facut aparitia abia la ora 18:00, dar fara prea mare folos. Numarul masinilor era mult prea mare Coada  pornea de la Liceul Economic pana dupa podul de la Serbanesti. Masinile au stat zeci de minute bara la bara, dar numai pe banda spre pod. Spre oras era normal. La fel si Strada 9 Mai era paralizata. Nu suntem pregatiti pentru atatea masini!

Un comentariu:

  1. lumea poate sa mearga si pe rute ocolitoare !! nu trebuie sa circule numai pe strazile principale !! mai este si straseul 14 unde se circula binisor, iar cei veniti din strainatate sunt praf la condus,blocheaza la greu traficul si avem si ghinionul ca multe masini din Piatra Neamt sau Iasi ne tranziteaza orasul !!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin