02.08.2010

De ce s-a infiintat serviciul de iluminat public in Bacau?

Degeaba. In primavara acestui an s-a infiintat in cadrul Primariei Bacau un nou serviciu si anume acela de iluminat public.
  • Azi dimineata la ora 6:00 (ziua in toata regula, lumina puternica) becurile luminau. Ora 8:00, inca luminau.
  • Seara, se intuneca de nu se mai vede, iar becuile se aprind foarte tarziu.
  • Centrul este pe jumatate in bezna
  • In Parcul Cancicov aproximativ 5o% din becuri sunt arse si e bezna. Am numarat alei cu 20 de stalpi din care doar 3 functionali.
  • Foarte multe strazi in intuneric si din aceasta cauza s-au produs multe spargeri auto. Si lista cred ca  ar mai putea continua. 
Deci risipa de curent si dezinteres. Seara stam pe intuneric iar dimineata pe lumina, cu becurile aprinse. Si culmea, chiar platim pentru asta.

5 comentarii:

  1. e facut doar sa pape banii !!! pe starda Livezilor din Bistrita Lac e benza de un an de zile !!! merge o seara ,apoi nu mai functioneaza o sapt intreaga !!! Povestea cu parcul Cancicov ca e in bezna mai mereu e demult.. BATAIE DE JOC !! bucuria hotilor de masini !! fura fara probleme !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se compenseaza cu lipsa iluminatului stradal de o saptamana pe strada Tipografilor (de cand a fost furtuna de luni noapte spre marti).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe str.I.L.Caragiale in parcarea de langa Bl.9 exista un bec care de 23 de ani functioneaza camasa:o saptamana dupa interventia electricienilor o lumina foarte slaba dupa care obligatoriu seintrerupe pana la urmatoarea interventie La aceasta data nu mai arde de 3 luni pt ca n-a mai venit nimeni sa repare defectiunea

    RăspundețiȘtergere
  4. e si ce.eu stau in buzau,deci nu MA INTERESEAZA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vrut sa fii amuzant, dar nu ti-a iesit !

      Ștergere

LinkWithin