31.08.2010

“Atentie! Caine rau… la volan!”

Festivalul “Masina de Presa”, va “parca” pentru prima data in Bacau in perioada 3-5 septembrie in parcarea Arena Mall. 

Invitati sa conduca cele 40 de modele inscrise in festival sunt reprezentantii media din Bacau si nu numai, masinile stand la dispozitia publicului doritor de a face test-drive, in fiecare zi de festival.
Modelele care isi vor deschide larg portierele pentru a va invita sa le explorati pana in portbagaj .Unele dintre ele sunt cu state vechi, dar altele sunt noutati absolute in materie. Vor participa marci renumite precum Audi, Volkswagen, Hyundai, Dacia, Ford, Mercedes, Jaguar, Renault, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo, Land Rover, Nissan, Skoda, Seat, Opel si Chevrolet. 




Evenimentul se va bucura de prezenta unui model Mitsubishi ASX, model lansat in premiera nationala in cadrul Festivalului “Masina de Presa”, precum si de prezenta unor limuzine din clasa lux.

Unul dintre cele mai importante aspecte care se cere evidentiat este faptul ca la finalul celor trei zile de prezentare vor fi premiate cele mai dorite masini de presa (Most Wanted Press Car) la cele patru sectiuni Clasa Mica, Clasa Medie, Clasa Mare si SUV.

Parteneri media: Bacaul.ro, Desteptarea, Ghidul Bacaului, Inima Bacaului, Inainte.eu, Kiss Fm, Magic Fm, Observator,  Poze video.ro, Sapte Seri si Zile si Nopti.
 
Alegerea castigatoarelor se va face in urma unui drive test efectuat numai de reprezentantii partenerilor mass
media invitati în cadrul festivalului.

Pentru a descoperi sau a proba alte multe calitati ale modelelor prezente la prima editie a festivalului “Masina de Presa”, va asteptam in perioada 3-5 septembrie in parcarea Arena Mall.

“Masina de Presa” este un concept Bad Dog Advertising, organizat de Best Corporate Events, membru al Adeco Group, Bacaul fiind al treilea judet in care se desfasoara acest eveniment dupa Cluj si Targu Mures.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin