29.04.2010

”Spune si TU NU discriminării”

Liga Studențească a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău în parteneriat cu Fundaţia PSI Romania, Asociaţia Accept România, Asociaţia „Romani Criss”. Centrul Romilor pentru Intervenție Socială şi Studii, Grupul de Inițiativă Basarabeană Bacău, Uniunea Națională a Studenților din România și Primăria Municipiului Bacău organizează în perioada 29 aprilie – 3 mai 2010, proiectul „Spune şi TU NU discriminării”.

afis-spune si tu nu discriminarii


Acest proiect se va concretiza printr-o conferinta la care aveti ocazia sa va spuneti punctul de vedere referitor la fenomenul de ”DISCRIMINARE”. Prima ediție a Colocviului „Spune şi TU NU discriminării”, se va desfășura luni, 3 mai 2010, în Amfiteatrul C1, Corpul C al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, de la orele 1600.

Proiectul îşi propune să
sensibilizeze şi să informeze studenții Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău asupra fenomenul discriminării. Aria tematică va cuprinde mai multe forme de manifestare a discriminării, ce vor fi tratate (discriminarea pe criteriul orientării sexuale, discriminarea persoanelor infectate cu virusul HIV sau bolnave de SIDA, discriminarea minorităţii rrome, precum şi a studenţilor basarabeni aflaţi la studii în România).

2 comentarii:

LinkWithin