22.04.2010

Noutați

  • Am schimbat iar tema blogului, deoarece era nouă de la blogger, iar la sistemele de generație mai veche sau Internet Explorer mai vechi, mergea greu sau vedea alte culori. Deocamdata folosesc tema aceasta ca să meargă bine la toată lumea.
  • S-a lansat prima bancnotă cu elemente 3D. Desigur Dolarul American.
  • Xerox anuntă că lansează în România primul multifuncţional A3, de mare viteză, cu cerneală solidă. Seria ColorQube 9200 poate reduce semnificativ impactul asupra mediului şi costurile imprimării color, fără a afecta calitatea imaginii imprimate. Plan inovator de costuri „Seria Xerox ColorQube 9200 este însoţită de un nou plan de costuri, care permite analiza cantităţii de culoare de pe fiecare pagină a documentului imprimat”, spune
    Victor Tătaru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox România şi Republica Moldova. „Dacă până acum, costul de imprimare a unei pagini full-color (ex. o fotografie) era egal cu cel pentru tipărirea unei pagini pe care se regăseşte doar o cantitate mică de culoare (ex. sigla unei companii), folosind schema de cost a ColorQube, clienţii vor plăti numai cantitatea de culoare folosită pentru fiecare hârtie tipărită. Astfel, documentele zilnice pot avea accente de culoare fără costuri suplimentare”, completează acesta.
    Protejează mediul
    Cerneala solidă utilizată de ColorQube nu are cartuş, nu este toxică, iar forma acesteia permite alimentarea uşoară. „Avantajele de sustenabilitate pe care le oferă seria de multifuncţionale Xerox ColorQube 9200 nu pot fi egalate de niciun alt echipament la momentul actual”, continuă Victor Tătaru. „Cerneala solidă are un impact foarte scăzut asupra mediului, iar lipsa cartuşelor de plastic reduce cu până la 90% cantitatea deşeurilor rezultate, faţă de echipamentele laser din aceeaşi clasă”, încheie acesta.
    Consumul de energie este şi el redus, un studiu efectuat de universitatea americană Rochester Institute of Technology (RIT) aratând că multifuncţionalele ColorQube 9200 utilizează cu până 9% mai puţină energie pentru un întreg ciclu de viaţă şi produc cu 10% mai puţine gaze cu efect de seră decât imprimantele laser din aceeaşi clasă.
    Uşor de folosit
    Cerneala poate fi alimentată în fante speciale chiar în timpul imprimării. O singură încărcare cu cerneală solidă poate oferi o autonomie pe fiecare culoare de până la 55.000 de pagini (5% acoperire). De asemenea, multifuncţionalele sunt echipate cu un ecran tactil intuitiv, care oferă acces la diferite opţiuni şi redă tutoriale video pentru a ajuta utilizatorii. Astfel, intervenţiile din partea specialiştilor IT sunt minime.
    Xerox recomandă utilizarea hârtiei reciclate sau economice, pe care sunt obţinute culori vibrante şi imagini clare. Seria ColorQube are mai multe opţiuni de finisare, precum şi opţiuni de control al accesului şi de protejare a informaţiilor confidenţiale. În plus, documentele scanate şi trimise pe e-mail pot fi criptate, pentru siguranţa conţinutului.
    Preţul recomandat al echipamentelor Xerox ColorQube 9200 începe de la 14960 USD fără TVA, şi diferă în funcţie de configuraţie. Acestea pot fi achiziţionate de la partenerii de distribuţie ai Xerox România. Utilizatorii seriei ColorQube 9200 beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii de la Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul României.




5 comentarii:

  1. era mai frumos prima data cu inima aia "I love bc" "din inima bacaului in inima ta" devenise un fel de logo.. Nu stiu de ce a trebuit schimbat in vreun fel blogul, fata de cum era acum mai mult timp

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e nimic rău sa mai schimbi câte ceva, dacă e în bine. Si noi ne schimbăm de haine la fel cum si anotipurile se schimbă.

    Cât despre logo, acela va rămâne oricum al inimii:) iar in viitor voi mai aduce îmbunătațiri site-ului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mai mult cu textul centrat dar sa faci bine si sa pui inima la loc. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Am să o pun la loc. Oricum Inima Bacăului bate cu putere în inima fiecărui băcăuan ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da merge mult mai repede si are un lag mai mic. Browser Mozila,

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin