22.04.2010

Monica Tatoiu a convins 2 bacăuance să se destăinuie

Într-un cadru cultural, în incinta Librăriei Alexandria din Arena Mall, astăzi 22 aprilie s-a lansat volumul I a cărții “Cele 4 dimensiuni ale feminităţii româneşti” initiată si coordonată de Monica Tatoiu. Alături de dânsa au fost alături si două autoare băcăuance dintre cele 70 si anume :Otilia Lupu, managerul  societatii  Grafit Invest si Eugenia Harja, directorul Directiei de Statistică Bacău.

Cele patru dimensiuni  prezentate printr-un eseu de fiecare autor sunt: a relaţiei cu sine, cu familia, cu profesia şi cu divinitatea.

 Oricum partea cea mai amuzantă a fost când am fost prezentat Monicăi Tatoiu ca fiind bloggerul preferat al persoanei respective, si în momentul acela gustam un pișcot. Când m-am întors cu fața la dânsa mi s-a lipit pișcotul de cerul gurii, si nu mai puteam spune nimic. Am dat doar din cap. O fi crezut că-s mut pe moment. Noroc că a mai stat si am avut ocazia să vorbim.


Despre Monica Tatoiu s-au scris multe in mass-media națională. Din discuțiile purtate cu dumneaiei  am descoperit un OM. Ciudat lucru, când în mod normal toți suntem oameni. Numai că om in adevăratul sens al cuvântului. Un caracter intr-o continuă alergare după cunoastere. Pentru mine a fost un exemplu. Ca să nu mai vorbesc despre popularitatea de care a dat dovadă, neschițând nicio fiță de București, spre deosebire de alte vedete venite prin Bacău. Am văzut poze  pe telefonul mobil cu familia si pisicile din casă, ne-a povestit cum si-a făcut cont pe Facebook si a doua zi și-a întâlnit  colegi si prieteni cu care nu mai vorbise de ani de zile si multe altele. Un singur lucru nu am înțeles, de ce este de acord cu legea educatiei. In rest: jos pălaria pentru Monica Tatoiu.


La eveniment au mai luat cuvântul actorul Cristian Todică si directorul editurii Neverland, Nicolae Cirstea. Evenimentului i s-a dat culoare prin formatia de muzică a liceului George Apostu Bacău. 

Poze de la eveniment:


Vă recomand din inimă aceste filmuleț de pe blogul său, deoarece are niste teorii interesante:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin