26.04.2010

„Conferinţelor Bibliotecii” si lansare de cărți

A 8-a ediţie a „Conferinţelor Bibliotecii” va avea loc joi, 29 aprilie 2010, orele 10.00 la sediul Bibliotecii Judeţene „Costache Sturdza” Bacău şi va include o manifestare mai complexă decât de obicei.
Două evenimente se vor contopi într-o întâlnire de mare interes. Primul, conferinţa cu o temă extrem de actuală „România profundă: soluţii vechi pentru crize noi” susţinută de scriitorul Ovidiu Hurduzeu, doctor al Universităţii Stanford din SUA, expunere continuată de lansarea cărţilor „Mişcarea conservatoare” de Paul Gotfried şi „ Economia libertăţii”, ediţie antologică îngrijită de John Chrisostom Medaille şi Ovidiu Hurduzeu la editura Logos din Bucureşti. Lucrările vor fi comentate de Marius Manta, Alin Voicu, Alexandru Ciolan şi Ioan Enache.

Al doilea eveniment este „Ziua
bibliotecarului”, un moment special pentru festivitatea de înmânare a premiilor anuale ale Filialei Bacău a Asociaţiei Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România. Acesta e şi motivul pentru care, la conferinţă vor participa, pe lângă intelectuali băcăuani, oameni politici, economişti, toţi cei interesaţi de soluţiile pentru revenirea din multiplele crize în care se scufundă societatea noastră acum, şi bibliotecarii publici din judeţul Bacău. Ca de obicei, vor fi deschise mai multe standuri de carte printre care şi cel al Editurii Logos cu lucrările lansate la conferinţă şi cu altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin