01.04.2010

CARAVANA de Paste a Crucii Rosii la final de drum

Maine, 02 aprilie in ajunul Sfintei Sarbatori de Paste, Caravana Iepurasului de la Crucea Rosie Bacau se va incheia gratie sutelor de bacauani care au donat aproximativ jumatate de tona de alimente in cosurile special amenajate din Plus, Carrefour si Real.

Pastele este una din cele mai importante sarbatori crestine si fiecare din noi doreste sa le petreaca in conditii cel putin decente. Din fericire 350 micuti, 80 varstnici si 90 familii cu multi copii cu situatie sociala deosebita din Colonesti, Secuinei, Rachitoasa, Moinesti, Comanesti, Targu Ocna, Slanic Moldova si Municipiul Bacau se vor putea bucura de aceste momente.
Caravana de Paste a Crucii Rosii, aflata la cea de-a IV- a editie, a plecat la drum in fiecare zi din Saptamana Mare pentru a


ajunge la timp la beneficiarii sai. Astazi, 1 aprilie, voluntarii au distribuit darurile Iepurasului pentru 350 micuti din Secuieni, Colonesti si Rachitoasa, bunicii din cadrul Centrului de Ingrijiri la domiciliu si familiile defavorizate aistate ale Crucii Rosii Bacau.
La final de campanie, noi, mesagerii voluntari si intreaga echipa va comunicam stimati bacauani ca ati impartit bucurie multor suflete drept pentru care printre lacrimi si bucurie acestia au avut pentru dumneavoastra decat un singur cuvant : MULTUMIM !!

Am fi dorit ca aceasta Campanie sa nu se opreasca si sa ne continuam drumul, convinsi fiind de faptul ca multi inca mai au nevoie de noi, dar.. va lasam pe dumneavoastra stimati bacauani sa fiti mai departe mesagerii nostri, pentru ca proiectul Banca de Alimente a Crucii Rosii va continua in cele doua supermerketuri: Carrefour si Real.

Dorim sa multumim partenerilor care au fost alaturi de noi: Magazinele Plus,Carefour, Real, mass mediei locale, Iepurasului, bacauanilor si nu in ultimul rand voluntarilor, pentru sprijinul oferit in aceasta campanie.

PASTE FERICIT TUTUROR!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin