01.12.2009

Bacăul a sărbătorit Ziua Natională a României

Dis de dimineata am arborat steagul României la geamul masinii ai am plecat in misune. (apropo m-as fi asteptat sa mai vad cateva masini cu steag, dar cât m-am plimbat azi prin centru n-am vazut niciuna :|....a pierit spirtul national de tot?!....)

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua natională a României, in Bacău au avut loc o serie de manifestări dedicate sărbătorii. S-a inceput de la ora 10:00 in Cimitirul Eroilor din cartierul CFR, unde s-a inaugurat un monument al eroilor, s-au depus coroane, s-a oficiat slujba de pomenire si o mică defilare.

In ciuda vremii reci, la 12:30, de data aceasta in Piata Tricolorului, in fata oficialitătilor locale, s-au tinut discursuri, momente artistice cu Palatului Copiilor, unde au cantat Larisa Săndulache si Andrei Ciobanu, Ansamblul ''Ciobanasul'', Ramona Hobu, un grup de elevi ai colegiului ''Mihai Eminescu'' si altii.

Mi-ar placea sa vad si in Bacau o parada care sa semene cu cea din Bucuresti, macar câteva masini si 2, 3 avioane, ca si asa toata ziua zbârnâie avioanele de la Aerostar prin Bacau.
Dupa momentele artistice a urmat parada militara, pe care am filmat-o din balconul Palatului Municipal. Toate acestea le puteti vedea in filmuletul si pozele de mai jos:

Video:




Poze:

Cimitirul Eroilor:

Inaugurarea monumentului



Ascor Bacau

STS
ISU
Jandarmeria
Politia
Armata
PNL

Psd
Piata Tricolorului






















3 comentarii:

  1. Bravo,am ramas fara cuvinte,chiar daca nus asa PATRIOTI BACAUANII,in sensul ca nici eu nu am vazut la balcoane tricolor,eu am tricolor si la balcon,il las pina la anul,sper sa nu il fure ca stau la etajul 1.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiriac George - FOtograf04.12.2009, 15:35

    Bune imagini! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  3. fata de la psd...nu sunt eu::xoxo

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin