15.09.2009

Decebal din Bacau a fost detronat

Astazi 15 septembrie 2009, Decebal din centrul Bacaului a fost detronat. Este vorba de bustul lui Decebal din fata hotelului cu acelasi nume. Datorita lucrarilor de inlocuire a tevilor din zona, astazi a fost demontat de pe soclu, pentru a face loc sapaturilor (cred ca de asta , ca n-am putut sa-i intreb deoarece erau prea speriati ca filmez...), apoi a fost pus intr-o masina a primariei.

Bustul de bronz a fost montat exact acum un an cu ocazia aniversarii a 600 de ani atestare documentara a orasului Bacau. Il asteptam inapoi.






3 comentarii:

  1. Tu ai avut noroc in caz de nu ai vazut la un moment dat au venit si au inceput sa se lege de mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia asteptam sa se lege de mine,dar n-am avut noroc,doar au comentat si se aude cum spuneau ''ca n-am treaba acasa''..si chiar aveam:))..da li s-a urcat vedetismul la cap, cand vad un aparat foto.

    Dar pe aceasta cale le aduc la cunostinta, nu numai lor, ca vor mai fi articole si cu alti muncitori..... ca oricine are voie sa inregistreze in locuri publice, mai ales ca era vorba de domeniul public si bunul tuturor.

    Desi nu imi place violenta, promit ca am sa sacrific un aparat foto de capul la vreo unu, care o sa mai comenteze de ce fac poze pe domeniu public.

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia's tampiti! Abia au pus bustul ala acolo, acum il dau jos :| ...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin