13.09.2009

Accident in centrul Bacaului 13.09.2009

In urma cu cateva ore s-a produs un accident de circulatie la intersectia strazilor Nicolae Balcescu si Ionitza Sandu Sturdza. Un Taxi Dacia Logan (TTB) s-a angajat la stanga spre Bulevardul Balcescu, moment in care motocicleta Ducatti (MRS) venea dinspre Catedrala Ortodoxa spre Prefectura
. La intersectia strazilor mai sus mentionate, s-a produs accidentul destul de grav, avand in vedere ca motorul a sarit pe cupola masinii si dupa cum se poate observa in imagini, ambele sunt grav avariate. Soferii Bacauani stiu ca vizibilitatea in acea intersectie este redusa, si se inainteaza cate putin in fata. Taxiul fiind deja iesit putin in strada si motocicleta venind cu viteza, nu a mai reusit sa-l evite.

Soferul motocicletei are o mana rupta dar se pare ca nu avea carnet. Cercetarile continua.









Decalaratiile politiei, martorilor si autovehiculele accidentate



2 comentarii:

  1. nu cred ca nu avea carnet
    ducatti sunt cele mai scumpe de pe piata, cele de touring
    deci nu cred ca a dat 12 000 de euro pe o motocicleta fara sa faca scoala de soferi
    dar ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da nu mi-am dat cu parerea ca nu avea, stiu sigur ca nu avea. Eram acolo eu si u venit prietenii lui de la spital, si ei au spus ca nu are carnet.

    Ce legatura are pretul unui obiect cu faptele. Sunt altii care au masini de 100.000 de euro si fac accidente si n-au carnet. E plina presa de exemple cu copchii care fura masinile scumpe ale parintilor.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin