23.03.2023

Titlul de „Asistentul Social al anului 2022” câștigat de Bacău

Gala Excelenței în Asistență Socială, ediția a IX-a, organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali, a fost prilejul ideal de a recunoaște munca și premia pe cei mai determinați asistenți sociali ai anului 2022, la Ateneul Român din București.


Evenimentul organizat cu prilejul celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, a reunit cei mai devotați profesioniști din domeniul asistenței sociale din România.

Beganu Cristina Maria, asistent social la Fundația de Sprijin Comunitar, si coordonator al Centrului rezidențial Satul Seniorilor Milly, a câștigat titlul de „Asistentul Social al anului 2022” din domeniul Protecției Persoanelor Vârstnice și Îngrijirii la Domiciliu, într-un cadru festiv, la ceremonia de aseară, prezentată de Andreea Marin. 

 În spatele acestui premiu, stă o muncă desăvârșită și un exemplu în ceea ce privește profesionalismul în domeniul asistenței sociale, repere prin care Beganu Cristina Maria s-a remarcat și a rămas în sufletele beneficiarilor și ale colegilor din cadrul FSC. 

Felicitări Cristina, suntem mândri de tine și fericiți că ești colega noastră!

Distincția obținută de reprezentanta FSC este cu atât mai important cu cât este singurul Premiu I obținut în cadrul acestei prestigioase Gale de către un reprezentant al județului Bacău.

 Ii felicitam și pe ceilalți colegi de breaslă care au fost nominalizați în cadrul Galei și suntem extrem de bucuroși pentru că FSC-ul reprezintă din nou, cu mândrie, județul Bacău în elita profesioniștilor în domeniul social din România!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin