15.02.2021

Întâlnire virtuală: Școala băcăuană ,, Dr. Al. Șafran” pe ecranele viitorului!

Scoala Gimnazială ,, Dr. Al. Safran” Bacău a participat in săptămâna 8-15 februarie 2021 la ultima reuniune a Proiectului Erasmus Ka229 „Open a Door to Digital World:Web 2.0 Tools”.

Elevi și profesori din cinci țări europene – România, Turcia (coordonator), Grecia, Polonia și Lituania au derulat in mediul virtual pe platforma ZOOM, activitile atelierelor de învățare pentru instrumentele web 2.0, au participat la ședinte de lucru pentru pregătirea ultimei mobilități de proiect din Lituania din luna martie, au realizat teme de lucru propuse de școala gazdă din Giresun- Turcia pe platforma eTwinning a proiectului.

Temele atelierelor de învățare pentru cele cinci zile de proiect au fost: Coding, KoduGameLab, Actionbound, Kahoot si Plickers.

Elevii băcăuani s-au remarcat prin rezultatele obținute la evaluarea zilnică cât și la evaluarea finală și au fost recompensanti cu diplomele si aprecierea partenerilor de proiect. Astfel, eleva Anastasia Mitrofan a obtinut cel mai mare punctaj si Locul I la Kahoot!

O activitate importantă a fost susținută de elevii băcăuani pentru a marca Ziua Siguranței pe Internet 2021. Astfel, au pregatit impreuna cu profesorii lor o frumoasa expozitie de afise si postere tematice, iar elevii Teodora Catiche și Teodor Marin au realizat și prezentat un ppt si respective un video despre reguli și sfaturi de utilizare a internetului în siguranță.


”Felicităm cei 25 de elevi și profesori din școala noastră pentru seriozitatea cu care si-au realizat sarcinile de lucru, pentru prezența in număr mare la activitățile online și multumim pentru susținere părinților!

Ne indreptăm cu pași repezi spre finalul acestui acestui proiect, ultima reuniune de proiect online și raportul final fiind in luna martie 2021.” a declarat Mihaela Cojocaru, coordonator al proiectului.

Acest proiect este finanțat cu susținere din partea UE, prin Programul Erasmus+.
Această publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului iar UE nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin