27.04.2020

3000 de măști profesionale donate din partea A-E Electronics către SJU Bacau

Compania A-E Electronics din Bacau a donat către Spitalul Județean de Urgență Bacău, materiale de protecție pentru a lupta cu pandemia. 

Mai exact, este vorba despre un lot de 3000 de măști FFP2. 

"Aceste materiale de protecție ajută personalul medical sa lupte împotriva coronavirus (COVID-19 sau SARS-COV-2). Măștile filtrează peste 95 la sută din particulele fine cu un diametru de 75 nanometri sau mai mult. Agenții patogeni pentru noul coronavirus au aproximativ 100 nm în diametru. 

Suntem alături de cei din linia 1, pentru că mereu am fost alături de comunitate, prin donații la evenimentele Bacăului și prin cele aproximativ 260 de locuri de muncă locale. " a declarat managementul companiei. 

A-E Electronics este o companie de top din Bacău și chiar pe plan internațional. Fabrica din sudul orașului este o filiala a companiei din Israel, Elbit Systems. Printre realizările de vârf, ea produce pentru Agentia Spatiala componente care sunt folosite la sateliţi pe care îi lansează în spaţiu pentru stu­dierea Soarelui.Personalul medical de la U. P. U. mulțumind pentru gestul companiei 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin