08.11.2019

Magazinul Kärcher Center s-a relocat în incinta Hello Shopping Park Bacău ( Foto&Video)

Kärcher, compania dedicată tehnologiei de curățare, a relocat magazinul din Bacău în incinta Hello Shopping Park, din Calea Republicii 181. Redeschiderea magazinului a avut loc pe 7 noiembrie, începând cu ora 12. Mutarea este bine gândită, în contextul în care centrul comercial este înconjurat de multe branduri mari, internaționale, iar clienții vin mai ușor pentru atâtea facilități.


Dacă te uiți pe harta României și vezi că un brand internațional se află la tine în județ, confirmă faptul că zona este dezvoltată din punct de vedere economic și are un potențial de dezvoltare. Ba mai mult, să te afli în județele care au norocul să probeze aparatura de ultima generație din domeniu curățeniei, nu e de neglijat.
Actualul spațiu are o suprafață de vânzare de 228 mp și va funcționa ca un hub, dedicat tuturor tipurilor de clienți. În cadrul magazinului vor fi listate peste 500 de produse. Din categoria aparatelor de uz casnic, oferim aparatele de curățat cu presiune, mult apreciatele aspiratoare umed-uscate multifuncționale, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curățat cu aburi, aparate electrice de curățat podeaua și produsele de grădină. Din categoria aparatelor profesionale, în magazinul nostru veți găsi mașinile de măturat, aspiratoarele profesionale, mașini de frecat – aspirat cât și detergenți și accesorii.
În noul showroom Kärcher prezentăm gama completă de produse și toți clienții noștri vor beneficia de numeroase servicii, demonstrații, extragaranție, închiriere aparate, service autorizat, și cel mai important, o consiliere profesională care să-i asigure că au ales cea mai bună soluție tehnică pentru problemele de curățenie”, a declarat Monica Iavorschi, Director General Karcher Romania
Odată cu deschiderea magazinului, Kärcher lansează campania “Cumperi Kärcher și câștigi”. Astfel, în perioada 07.11 – 07.12.2019, fiecare client care va achiziționa cel puțin un aparat Kärcher va câștiga pe loc un produs promoțional personalizat. Tot în luna noiembrie, cu ocazia Black Friday, în perioada 11 – 18 noiembrie, produsele Kärcher vor putea fi achiziționate la prețuri promoționale.

GALERIE FOTO DE LA INAUGURARE














VIDEO- Monica Iavorschi, Director General Karcher Romania








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin