07.02.2018

Curs de formare Erasmus Plus KA1

 ,,SUCCESSFUL METHODS FOR SOCIAL INCLUSION AND STUDENTS INTEGRATION”

Asociatia pentru Educatie si Formare Bacau organizeaza in perioada 3-10 Februarie 2018, cursul de formare structurat Erasmus Plus KA1 ,,SUCCESSFUL METHODS FOR SOCIAL INCLUSION AND STUDENTS INTEGRATION”.

Aceasta prima mobilitate face parte din activitatile proiectului Erasmus Plus KA1 ,,IMPARARE PER INSEGNARE” si se deruleaza la Bacau pentru 7 profesori de la Centro Privinciale Istruzione Adulti di Taranto Italia si profesori din Bacau.


Cursul vizeaza dezvoltarea unor competente si abilitati noi specifice educatiei inclusive, compararea sistemelor educationale din Italia si Romania, exemple de bune practici in scolile bacauane si vizite culturale.

Pe parcursul celor 7 zile de formare, profesorii vor avea secvente de formare care vor dezvolta
abilitati noi de predare, invatarea prin cooperare si invatarea bazata pe proiecte, instrumente didactice utile pentru promovarea toleranței și diversității, depășirea stereotipurilor, prejudecăților și discriminării, utilizarea eficientă a TIC pentru motivarea elevilor pentru invatare, incluziunea prin sport, muzica, dans.

,,Pentru asociatia nostra este o onoare sa fie furnizor de educatie international si multumim scolii din Italia care a ales Bacau, Romania si Asociatia pentru Educatie si Formare sa le fie partener, multumim si colegilor din Bacau care isi dedica aceasta vacanta unei invatari experientiale internationale.Pe parcursul celor 7 zile de curs, profesorii participanti vor avea un program de formare de calitate, vizite de studiu, exemple de bune practici din scolile din judetul Bacau si un bogat program cultural, care sa puna in evidenta frumusetea judetului Bacau si a tarii nostre. Multumim institutiilor partenere pentru exemplele de bune practici prezentate colegilor din Italia: Colegiul Tehnic,,Anghel Saligny” Bacau, Scoala Gimnaziala ,,Dr. Al. Safran” Bacau si Scoala Gimnaziala Lespezi, Directia de Sport si Tineret a Judetului Bacau si partenerului media ,,Inima Bacaului” pentru colaborare”, a declarat  Mihaela Cojocaru- Presedinte Asociatia pentru Educatie si Formare Bacau.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin