15.01.2017

Apa potabilă şi menajeră distribuită gratuitPrimăria Municipiului Bacău organizează, începând cu duminică, 15 ianuarie 2017, puncte de distribuire a APEI NEPOTABILE (UZ MENAJER) în Municipiul Bacău

I. Urmare a ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU) desfășurate duminică dimineața, în contextul lucrărilor de remediere a avariei la conducta de transport apă Valea Uzului – Bacău, conducerea Municipiului Bacău a dispus înființarea de puncte de distribuire a apei nepotabile (pentru uz menajer) în următoarele locații din oraș:

1. Strada Republicii (intersecția străzilor Chimiei – Aeroportului)
2. Strada Republicii (intersecția str. Narciselor – Blocul „Potcoavă”)
3. Strada Mărășești (zona Piața Sud)
4. Strada Gării (Complexul Comercial Evrika)
5. Strada Mioriței (zona Colegiului Tehnic „N.V. Karpen”)
6. Strada Mioriței (intersecția străzilor Bucium – Piața Nord)
7. Strada Aprodu Purice

Distribuirea apei nepotabile va fi realizată cu vehicule aparținând Primăriei Municipiului Bacău, precum și cu o autospecială pusă la dispoziția Municipalității de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bacău.

În cadrul aceleiași ședințe a CLSU s-a decis ca în fiecare din locațiile sus-menționate populația să primească ceai cald, acesta urmând a fi preparat la Căminul pentru Persoane Vârstnice Bacău și distribuit în teren cu vehiculele Primăriei Municipiului Bacău.

II. Operațiunea de distribuire a apei potabile va continua, conform programului comunicat în cursul zilei de sâmbătă, CLSU aprobând în ședința de duminică dimineața suplimentarea stocului de apă potabilă ce va fi livrată cetățenilor.

Apa potabilă va fi distribuită GRATUIT către locuitorii Municipiului Bacău, în intervalul orar 09:00 – 20:00, în următoarele locații:

1. Primăria Municipiului Bacău
2. Casa de Asigurări de Sănătate a Județului Bacău
3. Teatrul Municipal Bacovia
4. Direcția Publică de Evidență a Persoanelor, Str. H. Coandă
5. Direcția de Asistență Socială a Municipiului Bacău, Str. Ștefan cel Mare
6. Biserica Sfântul Nicolae, Bulevardul Unirii (program 07.00 – 17.00)
7. Biserica Sfântul Dumitru, Calea Mărășești
8. Biserica Sfântul Ieremia, Str. Digul Bârnat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin