Târgul de produse tradiţionale româneşti îşi deschide din nou porţile în Bacău, în perioada 16 – 23 decembrie 2010, în Parcul Catedralei. Zeci de producători şi comerciaţi populari din toată țara îi vor îmbia pe băcăuani cu bunătăți din carne și lapte, preparate după rețete din străbuni și își vor etala obiectele din lemn și ceramică meșteșugite cu îndemânare.
Timp de şapte zile, locuitorii municipiului Bacău se vor putea bucura de gustul unic al brânzei de burduf, de
aroma cârnaților condimentați, de savoarea pastramei de berbecuț, vor putea cumpăra pâine sănătoasă de casă sau vor putea gusta sărmăluțele cu mămăligă și carnea proaspătă friptă pe grătar.
Obiectele din ceramică de Corund, icoanele sau straiele populare completează oferta bogată de la Târgul de produse tradiționale din Parcul Catedralei. Târgul va fi deschis de joi, 16 decembrie, până joi 23 decembrie, zilnic, între orele 9.00 – 20.00.
Publicitatea se plateste.
RăspundețiȘtergere