20.01.2010

Rezultatele drogurilor ''legale''din Bacau

Apropo la articolul cu Drogurile de la Teatrul Bacovia:Si un sfat pentru parinti, fiti cu ochii pe copiii dumneavoastra, daca va pasa....

Iata ce bine spune si Tudor Chirila pe Blog:

De ce au drogurile succes. Pentru ca ele te ajuta sa te transfigurezi. O alta realitate. Asta este una din cele mai frecvente aspiratii ale omului: o alta realitate.
Pentru asta drogurile sunt bune: marijuana pentru relaxare, heroina pentru nepasare si uitare de sine, cocaina pentru "witty mind and precise body, endless energy"

Toate campaniile antidrog vorbesc exclusiv despre efectul nociv.Si atunci copiii si teribilistii percep de fapt teoria fructului interzis.

Eu zic asa. Cand vrei sa te apuci de droguri gandeste-te ca e ca si cum te culci cu o femeie superba dar infestata cu HIV. Va fi the fuck of the century. And then u gonna die...slowly. In rest drogurile sunt bune. Ca si femeia superba infestata cu HIV.

Un comentariu:

  1. bah prostilor, iesiti afara si stricatile magazinele businessului tiganesc
    tiganii va distru vietile cu kakaturile lor de prafuri aduse din kakatu de anglia ba******* **** in legile vostre ca vindeti legal heroina si amfetamina!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin