16.10.2009

Un nou sens giratoriu in Bacau

In zona de nord a Bacaului, langă Selgros, se finalizează un nou sens giratoriu. Momentan neutilizabil. Constructia noului sens a apărut datorită faptului că in acea zonă s-a inceput ridicarea Mall-ului One Shoping Center, despre care am mai scris. In momentul de fată, constructia Mall-ului este oprită.

Lucrul care ma intrigă, este că sensul giratoriu de la cativa metri depărtare, din intersecţia străzilor Prelungirea Bradului – Aprodu Purice abia acuma se finalizează, avand in vedere că a fost inceput cu multe luni in urma. Cel de la One Shoping Center, e inceput recent si e aproape gata. Ca deobicei cand e vorba de centre comerciale si alte interese economice se face repede. Lucru care nu e rau, dar deci se poate si repede.


Noul sens in prim plan, iar pe fundal cu scheletul a ''One Shoping Center''


Sensul de la intersecţia străzilor Prelungirea Bradului – Aprodu Purice



5 comentarii:

  1. sensul giratoriu de la intersectia cu Aprodu arata jalnic...facut la graba ...nu e finisat ,nu e amenajata zona !! si sensul de la centrul comercial nu e cine stie ce...e fauct degeaba din moment ce nu se mai face Carrefour.....!!!in orasele unde trebuia sa renasca cate un Carrefour sau oprit toate lucrarile !! business magazin.ro :)

    RăspundețiȘtergere
  2. -pai arata jalnic pentru ca nu e gata in momentul de fata.

    -iar despre centru comercial am spus ca s-au oprit lucrarile. (si nu sa renasca, poate sa nasca, deoarece nu a fost alt centru inainte, in locul acela)

    RăspundețiȘtergere
  3. s-au facut deja angajari pt penny,dak nu cand se fac?

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea e ca e prea aproape de sensul giratoriu de la Selgros...sa vedeti ce cozi interminabile o sa fie din cauza asta...

    RăspundețiȘtergere
  5. cand se vor finaliza lucrarile la acest one shopping center fiindca din tren se vede foarte clar ca sunt oprite de mult si nu exista nicio tendinta de a se reincepe:)
    pacat; ar fi niste bani investiti aiurea:| si apropo ce "super-magazine" isi vor deschide portile acolo?!:-? ca nu inteleg;))

    bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin