06.10.2008

Instructiuni de utilizare

Pentru a intelege scopul blogului recomand a se citi mai intai articolul,, De ce inima?''

Blogul face parte din proiectul ,, Inima Bacaului''.


-Toate pozele sunt supuse dreptului de autor (inclusiv cele vechi sunt din colectia proprie)

-Avand in vedere ca atitudinea blogului este una pozitiva si constructiva, si se depune foarte multa munca la realizarea articolelor, pozelor, filmelor, documentatiei..etc..Nu se accepta comentarii vulgare, de prost gust, rasiste sau care aduc ofensa anumitor persoane, deoarece as incuraja acest fenomen, deci as incuraja prostia, si prefer ca publicul meu sa fie unul istet, iubitor de Bacau sau macar cu cei 7 ani de acasa.

Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul inimabacaului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Ale scopuri ale blogului sunt :

-promovarea Bacaului in mediul on-line.
-aflarea unor lucruri inedite despre Bacau (sau nestiute de toata lumea)
-informarea cititorilor asupra evenimentelor ce se desfasoara in Bacau  ori s-au petrecut in istoria Bacaului, prin reportaje, poze si filme.
-promovarea valorilor, artistilor, evenimentelor culturale din Bacau.
-Comentarii si discutii intre cititori (cu rol constructiv si pentru aflarea unor elemente despre corectitudinea reportajelor si completarea lor)



Instructiuni tehnice:

-Cand ajungeti la sfarsitul paginii, puteti trece la urmatoarea pagina dand click pe linkul ,,Postari mai vechi''(pe prima pagina fiind afisate doar ultimile 10 articole )
-Daca va intereseaza doar un subiect anume, puteti da click pe ,,categorii'' din stanga paginii .

Va multumesc pentru vizionare!

Un comentariu:

  1. Trotuar blocat de o maşină parcată neregulamentar. Pietonii au fost nevoiţi să ocolească autoturismul prin stradă

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin