30.12.2016

Un zâmbet de succes pentru Betania

În apropierea Crăciunului, sute de inimi băcăuane au bătut în același ritm la Teatrul de Vară „Radu Beligan”. Un public extraordinar a umplut la refuz sala pentru a fi alături de Filarmonica „Mihail Jora” și dirijorul Robert Gutter, de Corul „Armonia”, de clasele de balet ale Colegiului de Artă „George Apostu”, de soprana Gabriela Iștoc și de Trupa Feelings.
 Timp de mai bine de două ore, concertul „Zâmbet pentru copii” a încântat băcăuanii aflați în sală cu melodii de suflet, în spiritul Sărbătorilor de Iarnă.Concertul magic de Crăciun organizat în parteneriat de Asociația Betania, Primăria Bacău și Simba Invest a demonstrat încă o dată că Bacăul este o comunitate de suflet, care nu ezită să se implice atunci când poate ajuta.
Prin organizarea acestui eveniment extraordinar s-au strâns aproximativ 165.000 lei, fondurile urmând să fie folosite în vederea amenajării unui centru pentru copii cu dizabilități.

Reprezentaţi o societate comercială şi doriţi să contribuiţi financiar la desfăşurarea proiectelor
Asociaţiei Betania?

De mai bine de 20 de ani, Asociația Betania schimbă destine și mentalități, oferă șanse la o viață normală. S-au dezvoltat servicii specializate pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, au fost create centre pentru tinerii instituționalizați care la împlinirea a 18 ani nu aveau un viitor...

Timp de 20 ani Betania a construit dispensare medicale, a dotat secții de spital, laboratoare școlare, a susținut familiile cu venituri limitate pentru un trai decent. Sunt 20 ani de muncă, 20 ani de satisfacții.

Fii parte din acești 20 ani și direcționează 20% din impozitul pe profit către noi!

Împreună putem crea noi șanse!

Potrivit prevederilor Codului Fiscal, cheltuielile de sponsorizare și/sau mecenat efectuate potrivit legii privind sponsorizarea pot fi scăzute din impozitul pe profit datorat, dacă sunt îndeplinite, cumulativ, următoarele condiții:
  1. sunt în limita a 5 ‰ din cifra de afaceri;
  2. nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
  3. plățile trebuie făcute până la 31 decembrie.
  • Următorul pas este încheierea unui contract de sponsorizare între firma dumneavoastră şi Asociaţia Betania, în baza căruia banii pot fi deduşi din impozitul pe profit al firmei. Trimiteți contractul la adresa de e-mail: office@asociatiabetania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin