14.05.2016

Salon Auto Moto în parcarea Arena Mall 13-15 mai 2016

S-a deschis Salonul Auto Moto Bacau. Participantii ocupa o suprafata de 2500 mp din incinta parcarii Arena Mall Bacau. Cei interesati pot vizita evenimentul in perioada 13-15 mai, in intervalul orar 10:00 - 20:00.  Mercedezs Benz, BMW, Lexus, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Toyota, Renault, Hyundai, Kia, Toyota, Ford si Mini Cooper sunt brandurile ce se regasesc in acest weekend in Bacau.

Mercedes Benz E Class, un model care inca nu a beneficiat de lansarea oficiala va fi si el prezent in cadrul evenimentului, impreuna cu alte surprize pregatite de catre participanti. Brandul BMW, reprezentat prin Automobile Bavaria este prezent prima oara dupa o absenta de 3 ani in cadrul evenimentelor automobilistice Bacauane si au adus cu ei I8, modelul hibrid de la BMW. 

Expozantii au pregatit tot felul de surprize pentru vizitatori, in cadrul evenimentului fiind prezentate peste 15 modele nou aparute, precum si zeci de modele aduse special pentru test drive. Jaguar F pace, primul SUV lansat de catre Jaguar, Lexus RX, Renault Talisman si alte modele lansate
la Salonul Auto de la Geneva din acest pot fi vizionate de catre publicul bacauan cu ocazia Salonului Auto Moto Bacau 2016.

 Informații suplimentare despre „Salonul Auto Moto Bacau 2016” se pot obține pe pagina web a evenimentului www.salonautomoto.ro sau de pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/salonulautomotobacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin