25.05.2016

Propuneri de Rochii pentru sezonul curent by BeautyBoo

Sa arati bine la o petrecere nu e un moft, ci o necesitate. Stii ca acolo vor fi prietene de-ale tale, un el pe care doresti sa il impresionezi, sau rude in fara carora vrei sa dai bine. Si mai este un aspect. Cu siguranta si tu esti la fel de buna si meriti tot atat de mult ca si prietenele tale care profita de absolut orice ocazie sa arate senzational.

Daca vrei sa „rupi gura targului” avem cateva propuneri pentru tine care te vor propulsa in atentia celor din jur prin bun-gust si creativitate.

Rochia cu decupaj transparent este o adevarata atractie la evenimentele de gala. Sunt formale insa in acelasi timp tineresti si nonconformiste. Pe BeautyBoo vesti gasi modelul stil printesa cu acest element avangardist. Cert este ca veti face senzatie cu o asemenea alegere care este potrivita pentru propria cununie civila, sau la evenimentele la care vreti sa fiti in top!

Rochia tulle tip zana este in topul preferintelor tinerelor doamne de ceva vreme. Ofera volum siluetelor slabute si in functie de croiala pot ascunde cateva kilograme in plus. Au avantajul de a crea efectul de talie de viespe oricarui tip de conformatie. Rochiile care au tulle sunt elegante si feminine. Tulle-ul este un material mai pretentios asa ca veti putea alege rochii din acest material la evenimente de gala.

Rochia creion cu detalii baby este alegera potrivita pentru o doamna eleganta si clasica. Pentru a beneficia de o tinuta mai speciala fata de clasica rochie creion de culoare neagra alegeti acele rochii cu particularitati speciale, precum funde, dantela amplasata strategic astfel incat sa fie si vizibila si alegeti doar materiale de top! O rochie atat de clasica precum aceasta nu poate iesi din tipar decat cu materiale de lux si detalii speciale.


Rochiile asimetrice stil printesa sunt piese de rezistenta in acele momente cheie din viata voastra. Imbina traditionala rochie de gala cu elemente contemporane din moda. O astfel de rochie poate fi o alegre inspirata pentru o mamica in ziua botezului copilului ei, sau pentru o viitoare doamna in ziua cununiei civile. Rochia de gala asimetrica este o tinuta pretentioasa pentru evenimente sofisticate.
Modele de rochii de ocazie prezentate mai sus pot fi realizate la comanda. Toate sunt produse in Romania, sunt de calitate superioara si au preturi foarte avantajoase pentru categoria lor. Daca vrei sa fii diferita fa alegeri diferite. Alege parteneri romani pentru tinutele tale si nu iti va parea rau cu siguranta. Hainele croite in Romania sunt diferite de cele pe care le gasiti in magazinele obisnuite pentru ca nu sunt realizate in serii pentru stocuri mari. Astfel, sansele sa gasiti o tinuta asemanatoare cu a vostra la acelasi eveniment sunt minime.


2 comentarii:

LinkWithin