22.01.2016

Richard Clayderman, pentru prima dată în Bacău! În premieră mondială, împreună cu Gheorghe Zamfir!

Duminică, 6 martie, ora 19.30, Teatrul de Vară „Radu Beligan” Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance”, concertează de Ziua Internațională a Femeii în România. Artistul, intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din lume”, a pregătit un concert emoționant dedicat celei mai gingașe ființe, femeia. Spectacolul se va desfășura sub un generic sugestiv, „Ballade pour Elle” și va avea un playlist conceput special pentru aș celebra doamnele și domnișoarele. Surpriza concertelor din acest an vine de la maestrul Gheorghe Zamfir, artistul supranumit pe plan internațional „ Regele naiului.” 

Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir , doi coloși ai muzicii, vor concerta în premieră mondială împreună pe aceeași scenă.  Evenimentul face parte din programul național-cultural “ Artă contra
Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică Film “Dracula”  CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici.

 Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și oferă o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să și consume artă. „Ballade pour Elle” este o producție grandioasă, marca Richard Clayderman, în care spectacolul auditiv este completat de un impresionant joc de lumini, oferind publicului o experiență unică.

 Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Vară, la agenția Teatrului Bacovia și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 100 lei – categoria a II-a, 200 lei – categoria I, 300 lei – categoria VIP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin