18.06.2015

ȘTAFETA SOLIDARITĂȚII, un nou eveniment aniversar al Asociației Betania!

Sâmbătă 20 iunie începând cu ora 9.30 Asociația Betania organizează un nou eveniment pentru a marca 20 ani de la înființare: ȘTAFETA SOLIDARITĂȚII!

Între Palatul Administrativ și Primărie vor alerga echipe formate din reprezentanți ai mediului politic și administrativ, oameni de afaceri, beneficiari ai proiectelor Asociației Betania și reprezentanți ai organizației.

stafeta solidaritatii
În centrul Bacăului își vor da mâna și vor concura pentru o cauză nobilă oamenii care au capacitatea de a produce schimbări în bine și oameni care au nevoie de aceste schimbări. Mesajul Ștafetei
Solidarității este simplu: împreună, dincolo de ideologii și doctrine, putem face lucruri bune, lucruri care să conteze pentru semenii noștri. Împreună alergăm pentru a demonstra că nu ținem cont de diferențe, că ne înțelegem aproapele și dorim să-i fim alături. Împreună putem să reușim acolo unde nimeni nu a oferit vreo șansă.

Echipele formate din beneficiari ai proiectelor Asociației Betania, politicieni și oameni de afaceri băcăuani vor concura pentru a arăta că suntem o comunitate, că nu suntem indiferenți, că NOUĂ NE PASĂ!

La sfârșitul acestei săptămâni vom face publică și lista celor care au dorit să se implice, să arate că Bacăul este și al lor și că vor, cu adevărat, să facă o diferență!
Vă așteptăm alături de noi la ȘTAFETA SOLIDARITAŢII !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin