25.06.2015

„Marea şi minunata putere a pocăinţei” la Penitenciarul Bacău

Joi, 25 iunie 2015, începând cu ora 10:00, la sediul Penitenciarul Bacău, a avut loc conferinţa religioasă cu tema „Marea şi minunata putere a pocăinţei”. Evenimentul creşte în însemnătate datorită faptului că discursul principal a fost susţinut de Preacuviosul Părinte Amfilohie Brânză, duhovnicul Mănăstirii cu hramul “Adormirea Maicii Domnului” de la Diaconeşti, judeţul Bacău.

 Iniţiativă a preotului Penitenciarului Bacău, Adrian Bârgu, activitatea s-a derulat în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Creştin – Ortodocşi Români – Filiala Bacău, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte
Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului. La conferinţă au participat studenţi ai Asociaţiei Studenţilor Creştin – Ortodocşi Români, preoţi din comunitatea locală, dar şi preotul Costică Busuioc, protopop al Protopopiatului Bacăului. Întregul demers a venit în sprijinul persoanelor custodiate de Penitenciarul Bacău în regăsirea duhovnicească şi împăcarea cu Hristos, în organizarea gândurilor, vorbelor şi faptelor în jurul unui nucleu de valori care să deserveasca în mod constant şi definitoriu o cale spirituală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin