20.01.2015

Preselecţie „Next Star” la Palatul Copiilor Bacău

Cea mai cunoscută emisiune de talent-show pentru copii, “Next Star”, difuzată de Antena1, a pornit prin ţară în căutarea concurenţilor pentru cel de-al cincilea sezon.

Caravana „Next Star” se va opri vineri, 23 ianuarie 2015, la Palatul Copiilor Bacău - etajul 1, sala de Teatru „PROSPERO” – unde sunt aşteptaţi, de la ora 11.00, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, care cântă, dansează sau au talent actoricesc.
Concurenţii trebuie să fie însoțiți de către un părinte, un tutore legal sau de un adult care face dovada
unei împuterniciri.
Participanții la casting pot opta să se prezinte cu o piesă vocală, o melodie instrumentală sau un fragment dintr-o piesă de teatru, dans, număr de circ, pantomimă, gimnastică artistică etc. Copiii care cântă cu vocea se pot prezenta cu negative, se pot acompania la un instrument sau pot cânta a cappella. Se admit grupuri, indiferent de numărul membrilor.

Preselecțiile vor fi filmate și fragmente din înregistrare vor fi difuzate în cadrul show-ului. Din acest motiv, este recomandat ca fiecare copil participant să vină îmbrăcat cum s-ar prezenta în faţa publicului şi a unui juriu. O coafură deosebită, un machiaj potrivit vârstei sau accesorii ieşite din comun îi pot ajuta pe concurenţi să iasă în evidenţă şi să-şi pună în valoare personalitatea.
Înscrierile se vor face la faţa locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinţi şi a certificatului de naştere al copilului.

Persoană de contact:
prof. Claudiu Filip
Tel.: 0740.288.376

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin