29.01.2015

Locuri libere la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Ca urmare a lucrărilor de modernizare finanțate din fonduri europene nerambursabile, Căminul pentru Persoane Vârstnice și-a mărit capacitatea, astfel că, la această dată, sunt disponibile 35 de locuri. Capacitatea totală a Căminului pentru Persoane Vârstnice este de 210 persoane.

Centrul oferă condiții de cazare în camere recent renovate, cu grup sanitar propriu, și trei mese zilnic, la care se adaugă suplimente alimentare pentru persoanele care suferă de diabet sau se află în
regim dietetic. Se asigură asistență medicală permanentă, prin intermediul celor două cabinete medicale, precum și programe de kinetoterapie, gimnastică, întreținere corporală și programe de ergoterapie.

Persoanele care doresc să beneficieze de serviciile Căminului pentru Persoane Vârstnice trebuie să aibă domiciliul stabil în municipiul Bacău și vârsta minimă 65 de ani. Relații suplimentare despre condițiile de eligibilitate, precum și actele care trebuie întocmite la internarea în Centru, se pot obține la sediul din strada Aleea Ghioceilor nr.2, sau la numerele de telefon 0234.544444 și 0723.683150.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin