29.01.2015

Expo Nunta de Vis 2015 @ Centrul de Afaceri si Expozitii

13 - 15 Februarie 2015, la Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău.

Centrul de Afaceri și Expoziții (SC CAEx) Bacău găzduiește în acest an cea de-a treia ediție a Expo Nunta de vis, în perioada 13-15 Februarie, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Pavilionul Expozițional nr.1.

Expo „Nunta de Vis” este cea mai fastuoasă manifestare expozițională în domeniul organizării de nunți din regiunea Moldova. Evenimentul va aduna expozanți din toate domeniile, deciși să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi ale domnișoarelor și domnilor în cea mai importantă zi a vieții lor. 

În cadrul evenimentului vor fi prezenți expozanți din toate domeniile organizării de nunți, mai exact:
ateliere și magazine de rochii de mireasă și rochii de gală, costume pentru miri și bărbați, încălțăminte de gală, organizatori nunți și evenimente, locații de nuntă, aranjamente florale, bijuterii, formații de nuntă, dj, servicii foto- video, școli de dans, cofetării, accesorii de nuntă, precum și saloane de înfrumusețare. 

De asemenea, în cadrul târgului vor avea loc următoarele manifestări: parada rochiilor de mireasă, demonstrații de make-up și coafură, muzică live suținută de formațiile expozante, precum și tombole cu premii.

  Informații suplimentare despre „Expo Nunta de Vis” se pot obține pe pagina web a Centrului de Afaceri şi Expoziţii Bacău (www.caebacau.ro) sau pe pagina evenimentului  (http://caebacau.ro/targ-nunti-bacau-2015-expo-nunta-vis/ ).

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin