20.01.2015

Coincidențe?

Dupa cum bine știți, Bacaul a avut apa oprită timp de trei zile. Din punct de vedere spiritual, apa are sute de semnificații, s-a demonstrat că apa are memorie, că noi suntem aproximativ 70% apă, etc....dar cel mai important e că face parte din cele patru elemente ale facerii lumii (pământ, apă, aer si foc). Tot cam din astea e si omul facut, plus Duh Sfânt, așa cum ne spune Biblia.

Partea interesantă este că dupa cele 3 zile fără lichidul vieții, apa a venit exact de Bobotează, dar atenție, pe STIL VECHI, datorită diferenței de cele 13 zile.

Ca să nu intrăm in prea multe detalii, vă spun pe scurt: In afara de calendarul nostru, in lume mai exista calendarul pe stil vechi care, l-am avut si noi. O parte a lumii inca mai merge dupa stilul vechi.  La Muntele Athos am văzut că se merge pe stil vechi, dar si o parte din greci, ruși plus alții. Chiar și în Bacău există o comunitate si o biserică in nordul orașului.

Diferenta de 13 zile provine de la adoptarea calendarului Gregorian, impus de Biserica Catolică. De atunci, cei care au vrut să păstreze calendarul Iulian (de inainte de Hristos) au rămas păstratori ai tradițiilor bisericesti pe stil vechi.

Al doilea fenomen a fost pe 7 ianuarie, la trei noaptea, când pe cerul României, inclusiv și al Bacăului, s-a produs o lumină puternică, de la un meteorit. Daca facem iar un calcul, cade exact de CRĂCIUNUL PE STIL VECHI. Și la Nașterea lui Iisus, cei trei Magi au mers dupa o stea....

Deci, cel puțin pentru Bacău, s-au manifestat puternic, cam toate cele 4 elemente. Focul prin meteorit, apa prin ruperea conductei, aerul nu știu daca să-l pun la meteorit, pentru că el este cel care a oprit meteoritul, sau in cel mai rau caz ar mai putea fi vreo vijelie, iar pământul prin câteva cutremure, chiar vreo 6 și in ziua când s-a spart conducta de apă a Bacăului. Personal, presimt că vor mai fi....Dar după faptă, și răsplată.

La nivel planetar nu mai există respect față de PĂMÂNT si in special de APĂ, si desigur că vom suporta consecințele cu toată tehnologia disponibilă la ora actuală. O fi refuzat apa să mai vină in Bacau, sa ne mai curețe si să ne mai mențină in viață. In 3 zile s-a format o adevarat isterie in oras. Cam ce s-ar intampla daca ar fi oprita mai multe zile, sau luni? Dar ni se cuvine....nu?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin