08.01.2015

Bio Dent Arena - un aer proaspăt in Bacău

Cu ambiție, bun gust, profesionalism și curaj se poate construi cu succes on loc al sănătății si de tratament al oamenilor. Proaspăt deschis, cabinetul stomatologic Bio Dent Arena garantează prin Dr. Trifan Diana Georgiana, medic specialist în implantologie si radiodiagnostic oro-dentar.

Aparatura este cum era de asteptat, de ultimă generație, iar cabinetul se poate mândri cu primul aparat de anestezie ghidată Millestone STA din Bacau. Printre sumedenia de aparatură, că recunosc că nu mă pricep, am aflat ca mai există in dotarea cabinetului si o lampă de albire dentară, vârf de gamă de la Beyond Command.




Pentru ortodonție si ortopedie dento-facială, puteți să va programați la Dr. Ana Cumpata. Nu întâmplătoare este și adresa, pentru că ești întâmpinat cu prietenie pe Str. Prieteniei la nr 26, intr-un complex rezidențial proaspăt construit. Si recunosc că imi plac locurile amenajate cu bun gust si prietenoase. Ar mai fi multe de povestit dar trebuie să inchei, menționând că se poate plăti și în rate cu ajutorul cardului de la Banca Transilvania.

In curând va fi gata si siteul web, dar până atunci puteți da un like pe facebook.

Adresa: Str. Prieteniei, Nr, 26, Sc. A, Et.1, Ap.5 Bacau.

Tel: 0334.408.052 si 0740.914.533

Galerie foto:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin