12.06.2014

Un erou bacauan porneste Turul României pe 2 roţi, de la Betania. Sa fim alaturi!

Anton Duma s-a hotarât. După turul Europei, unde a văzut foarte multe şi, cel mai important, a întâlnit mulţi oameni deosebiţi, doreşte să ajute tinerii să îşi găsească drumul în viaţă!

Face turul României sub denumirea “ Pedalez pentru Betania”. Scopul acestei acţiuni este să ajute tinerii în situaţii dificile. Tinerii revocaţi din centrele de plasament, victimele traficului de fiinţe umane şi alţi tineri aflaţi în situaţii de risc.



Luni, pe 16 iunie, la ora 11.00, va porni de la sediul Asociaţiei Betania, din Bacău, cu un rucsac în care va purta 28 de vise pe 5000 km.


Dincolo de termenii ,,tehnici” ca deprinderi de viaţă independentă, abilităţi ori asistenţă socială, sunt oameni. Vise. Dorinţe. Speranţe. (detalii aici)Mai exact, 28 de tinere care sunt ocrotite şi ajutate, prin proiectul ,,Centrul de Integrare al Tinerilor” al Asociaţiei Betania, să pornească cu dreptul în viaţă. Să îşi
construiască o viaţă. Să îşi transforme visele şi speranţele în realitate.

Timp de apr. 3 luni, Anton va pedala şi va purta mesajul campaniei pornind din Bacău şi traversând următoarele oraşe: Iaşi, Vaslui, Tecuci, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Alexandria, Caracal, Craiova, Turnu Severin, Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava, Botoşani, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Cluj, Dej, Bistriţa, Reghin, Gheorgheni, M.Ciuc, Comăneşti.

Scopul campaniei este strângerea a 5000 de euro pentru susţinerea activităţilor Centrului de Integrare a Tinerilor aflaţi în situaţii de risc.
Fiecare kilometru poate fi ,,cumpărat” în schimbul unei donaţii. Poţi cumpăra şi tu 1km sau mai mulţi printr-o donaţie în varianta 1km=1 euro aici direct în contul Asociaţiei Betania, prin Paypal aici sau direct, monitorizate într-un jurnal de călătorie şi postate pe pagina proiectului.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru articol. Ar fi fost si mai si sa fie adaugat si un mare detaliu: Asociatia Iubim Natura este partener in acest proiect. De fapt scrie si pe siteul de prezentare al proiectului. Poate pe viitor articolul va fi complet. Nu de alta dar a fi partener alaturi de Betania nu implica doar a aparea pe un site ci e multa munca in spate. http://iubimnatura.ro/pedalez-pentru-betania/

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin