17.06.2014

Cum gandeste un campion băcăuan

La cât de strâmbă e lumea in ziua de azi...faptele bune mi se par eroice. Un bacauan a ales sa părăsească zona de confort si tocmai a plecat in turul României pe bicicletă.

I-am spus campion, deoarece modelul pe care-l propagă in mod inconștient (probabil), este demn de urmat. Apreciez felul sau de gandire: POZITIV! Crede in legea rezonanței si este doar optimist. (vezi video 1).  Cauza nobilă aduce o mai mare greutate misiunii, deorece scopul principal este să strângă bani pentru Asociatia Betania din Bacau.

Anton Duma a făcut în urmă cu un an turul Europei pe bicicletă, când a parcurs 58 de mii de kilometri prin 35 de ţări. Discovery Chanel l-a desemnat printre primii 10 eroi ai României şi a realizat un documentar.


Scopul campaniei este strângerea a 5000 de euro pentru susţinerea activităţilor Centrului de Integrare a Tinerilor aflaţi în situaţii de risc.

Fiecare kilometru poate fi ,,cumpărat” în schimbul unei donaţii. Poţi cumpăra şi tu 1km sau mai mulţi printr-o donaţie în varianta 1km=1 euro aici direct în contul Asociaţiei Betania, prin Paypal aici sau direct, monitorizate într-un jurnal de călătorie şi postate pe pagina proiectului.

La plecare am mers special cu bicicleta sa-l sustin. Ma gandeam pe drum cand strabateam orasul, cat e de greu sa ocolesc pensionarii de pe pistele de biciclete de pe trotuare iar el avea de mers in ziua respectiva pana la Iasi si asa mai departe. Tot respectul, Anton Duma! Sa ne revedem cu bine!

Cum gandeste un campion:


Plecarea de la Betania:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin