05.06.2014

Am plecat la Horezu

In perioada 6-9 iunie sunt la Horezu, oraş ce este cunoscut ca o capitală a ceramicii româneşti. Merg la invitatia celor de la AutoBoca | Rent-A-Car iar acolo ma voi intalni cu bloggeri celebri din toata tara.

Vom participa la deschiderea oficială a Târgului Ceramicii Populare Româneşti “Cocoşul de Hurez”, vom degusta produse tradiţionale de Horezu, vom vizita culele din zonă, Palatul Domnesc - Mănăstirea Hurez, vom participa la Festivitatea de premiere a concursului de creaţie “Cocoșul de Hurez ” 2014 cu un frumos spectacol de lasere. In prima zi vom fi intampinati cu o piesa de teatru jucata de Magda Catone și Claudiu Bleonț. In a 3-a zi vom face drumetii pana la  Vârful lui Roman si vom da chekin-ul la cabana - La Cristian. Acestea sunt doar cateva dintre surprizele pe care organizatorii Denis si Mariana ni le-au pregatit.

 Tinem aproape pe aici si  pe facebook! Inclusiv pe Inima Romaniei si contul aferent.

 Mai multe detalii aici: http://romaniamagica.ro/lahorezu/

#LaHorezu este un eveniment organizat de Romania Magica în parteneriat cu Primaria Horezu, Cabana La Cristian (Varful lui Roman-Horezu), Horezu Gifts și AutoBoca cu sprijinul Raureni - cu drag din natura, AQUA Carpatica, Printcenter Ro, Domeniile Samburesti Mulțumiri speciale Magic Handmade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin