31.05.2014

SEMIMARATHONUL COMUNITATII - 1 iunie 2014

Fundația Comunitară Bacău vă invită să participați la Semimarathonul Comunitatii. Se va alerga pe traseul aprobat cu incepere duminica, 1 iunie, ora 8. Evenimentul se va desfășura în premieră în municipiul Bacău, cu plecare din centru. Pe 1 iunie, la ora 08.00, se vor finaliza înscrierile, plecarea fiind programată la 8.30. 

Realizat cu sprijinul Primariei Bacau, Semimarathonul Comunitatii ( individual 21 km. stafeta 4 x 5,25km) este un bun prilej de team-building și de o altfel de relaționare cu parteneri de afaceri, institutii, comunitate. E o provocare individuală de a fi mai bun, mai performant. 

Este și o provocare comunitară, în masura în care Bacăul are ocazia de a mobiliza pentru o cauză. Nu exista taxa de inscriere. Există o donație recomandată, care va susține Fondul Initiative comunitare, din
care se vor finanta şi Creatorii de viitor (www.creatorideviitor.ro). Acestia vor construi un proiect despre Bacaul viitorului! 
 
Traseu
Plecare: Statuia lui Ștefan cel Mare - Hotel Decebal - Str.Ioniță Sandu-Sturza - Pasajul Oituz -Str. General Ștefan Gușe – retur pe acelaşi traseu de 4 ori. 
 
Date tehnice
Temperatura multianuală la 1 iunie: minimă -13,9 grade; maximă 25,8 grade
Distanta: 21 km
Data: 1 iunie 2014
Ora startului:  9:00
Timp limita: 2 ore 40 min

Conditii de participare
1) Alergatorul trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti (participantii cu varsta sub 18 ani trebuie sa aiba acordul scris al parintelui);
2) Alergatorul trebuie sa completeze o declaratie pe propria raspundere, conform careia este apt pentru efort fizic din punct de vedere medical;
3) Alergatorul trebuie sa aiba asupra sa un act de identitate in original;

Alte informatii:
  • Vor fi amenajate puncte de revitalizare din1,25 in 1,25 km;
  • Traseul va fi delimitat cu benzi de demarcare;
  • Premiile vor consta in pachete oferite de sponsorii evenimentului;
  • Competitia este de tip open (masculin si feminin);
  • Limita de timp este de 2:40 ore;
  • Toti alergatorii care vor termina cursa vor primi medalii de participare;

- Inscrierile pentru editia de anul acesta se vor incheia duminica, 1 iunie 2014, la ora 8:00.
- Alergatorii care participa la semimaraton si nu au implinit inca 18 ani vor prezenta acordul_parintelui / tutorelui legal. Alergatorii majori vor semna o declaratie pe proprie raspundere.

Variante de inscriere:
Semimaraton individual (21 km): 
Semimaraton ştafetă (4 x 5,25 km):

Înscrieri se pot face și la adresa www.fundatiacomunitarabacau.ro/COMPETITIE, individual sau în sistem de ștafetă ( 4 competitori).

Detalii şi informaţii:
Mihai Caprioara - 0742153885

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin