28.05.2014

Salonul Auto Regional Moldova 2014 a turat motoarele

Câteva zeci de modele de mașini, peste 4000 de vizitatori, zece firme expozante și o gamă diversificată de accesorii, produse și servicii, acesta este bilanțul celei de-a treia ediții a Salonului Auto Regional Moldova 2014, organizată de S. C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S. A. (CAEx).

La eveniment a participat prezentatorul tv Cătălin Măruță, care a animat atmosfera, a stat de vorbă cu
expozanții și vizitatorii, a oferit autografe și a împărțit premii surpriză celor prezenți la târg. Cătălin Măruță nu a ratat ocazia să piloteze un kart, pe minicircuitul de karting special amenajat în parcarea Centrului de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”, pistă la care au avut acces toți doritorii de senzații tari.

Evenimentul a reprezentat, timp de trei zile, un punct de atracție la care au participat expozanți importanți din sectorul auto: Auto Best Center, Auto Padova, Autoboca, Autonom, Provoyaje, Rustrans, Trendo Automobile, Țiriac Auto, Țiriac Leasing și Asociația Sportivă Speed Park Bacău. Vizitatorii au putut admira cele mai noi modele ale firmelor Citroen, Ford (noul Ford Transit, lansat la nivel național în urmă cu o lună), Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Peugeot, Suzuki, Toyota.

„Rolul unui centru de afaceri este acela de a sprijini mediul economic, mai ales în vremuri de criză, iar noi punem la dispoziție cea mai modernă infrastructură de business din regiune. Acest târg a avut tocmai acest scop, de suport pentru industria auto, care a înregistrat un recul în ultimii ani, dar și de a facilita achiziții la oferte avantajoase pentru cei dispuși să își dezvolte afacerea și să investească. Târgul a fost vizitat de peste 4000 de oameni și cred că putem vorbi despre un succes, dar și de un reviriment pe piața auto
”, a declarat Corneliu Pricope, Directorul General al S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin