31.05.2014

Festivalul„Bucurie în Mișcare”!

Evenimentul din acest an este dedicat elevilor cu rezultate şcolare deosebite care se vor bucura de o tabără de vară , 16 dintre participanţi fiind tineri băcăuani.


Festivalului „Bucurie în Mișcare”, eveniment organizat la Bacău de Asociaţia 11even în parteneriat cu Primăria Bacău, E.ON România și Fundația Comunitară Bacău, va avea loc între 30 mai și 1 iunie, ca parte integrantă dintr-o campanie amplă, derulată în această primăvară în cinci oraşe din Romania.


Pe durata celor 3 zile de desfăşurare festivalul îşi propune sa organizeze o serie de jocuri si concursuri destinate in special familiilor si copiilor. Scopul festivalului este de a susţine organizarea taberei de vară “Creatori de viitor“, în perioada 23-27 iunie, la care vor participa 65 de tineri cu performanţe şcolare deosebite. Domeniile urmărite în selecția tinerilor au fost: performanţă educaţională, performanţăîn sport și leadership școlar.

Compania E.ON a sprijinit şi sprijină excelenţa prin implicare în programe de Responsabilitate Socială dedicate acestui scop. Suntem prezenţi în comunitate sprijinind educaţia încă de la cele mai fragede vârste cu proiecte în grădiniţe, şcoli, dar şi la nivel universitar. Am dorit să ne implicăm în proiectul „Bucurie în mişcare” fiindcă aduce întregii comunităţi multă energie, bucurie şi plăcerea de a te întrece în diverse probe sportive” declară Raluca Şandru, Director Divizie în cadrul E.ON Servicii Clienţi.

Ne bucurăm să aducem și la Bacău această campanie și suntem siguri că o să fie un succes! A susține performanța educațională, este o responsabilitate suplimentară pentru toți cei din comunitate care iubesc mișcarea și doresc să sprijine un grup de liceeni cu rezultate deosebite să ia parte la Tabăra de vară Creatori de viitor”, declară Ovidiu Neamțu, Președinte al Asociației 11even și iniţiator al campaniei.

Participanţii care prin implicarea lor în aceste evenimente adună cele mai importante fonduri pentru tabără, vor fi recompensați cu premii diverse.Mai multe informații despre eveniment se găsesc la www.bucurieinmiscare.ro. Celor care doresc să afle mai multe detalii despre tabăra “Creatori de viitor” site-ul www.creatorideviitor.ro le stă la dispoziție.

Festivalul“Bucurie în Mișcare” este organizat de Asociaţia 11even din Cluj Napoca. Partenerul principal al proiectului este E.ON România, iar co-organizator al evenimentelor din Bacău este Fundația Comunitară Bacău.Evenimentele care s-au desfăşuratla Târgu Mureș șiArad și urmează să se desfășoare înBacău, Cluj Napoca și Suceava au sustinerea Consiliilor Localeși a Inspectoratelor Şcolare Judeţene


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin