13.05.2014

Expo Pescuit și Vânătoare 2014

O varietate de produse și servicii vândute, 33 de firme expozante, peste 6.000 de vizitatori și vizitarea expoziției cu vânzare de către cei peste 200 delegați ai Congresului Asociației Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România, acesta este bilanțul pentru a treia ediție a Expo Pescuit și Vânătoare 2014, organizată de S. C. Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau S. A. (CAEx).

GALERIA FOTO PE FACEBOOK -- CLICK

La finalul celor patru zile ale expoziției cu perticipare internațională, cei 6.000 de vizitatori, au beneficiat de produse, echipamente și accesorii de înaltă calitate pentru vânătoare și pescuit, dar și pentru alte activități practice sau de uz personal, inclusiv pentru decorarea locuinței, oferite de producători, importatori și distribuitori.


Evenimentul a reprezentat, timp de patru zile, un punct de atracție la care au
participat expozanți importanți din România și Ungaria, printre care s-au aflat: Ad Fish Expert Timișoara, Alexandru Blaj – Sculptură în os, Business House Alliance București, Comboteh Bacău, CSM Bacău 2010 – Tir cu Arcul, Dru Agro Galați, Dantrek Bacău, Decoratex Ungaria, Direcția Silvică Bacău, Elk Farm Harghita, Fast Event Evolution Bacău, Fish Pro Bacău, Heros Export Import Odorheiu Secuiesc, Hubertus Jagd București,  Înțărcătoarea, Inter Tour Bacău, Isuzu Rom Auto București, J & K Wildlife Management Cristuru Secuiesc, Lămpi Tactice SRL, Măric Ioan, Miralex Bacău, Murray Gallery Ungaria, Muzeu Științele Naturii „Ioan Borcea” Bacău, Novara Invest Bihor, Odesco Snack Piatra Neamț, Orizo Sport Timișoara, Outdoor&More Sibiu, Planet Production București, Protect Styl Industry Bacău, Puskas Rozalia Harghita, Societatea Vânătorul și Pescarul Bacău – Arme, Tapel SIBIU, Vivien Gold Târgul Mureș.


La cea de a treia ediție, SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA a organizat o expoziție de nivel național, cu participare internațională, care s-a bucurat de sufragiile specialiștilor în domeniu.
„ Evenimentul nostru a avut plus valoare și prin organizarea la Centrul de Conferințe a Congresului Asociației Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România, la care a participat, în premieră și o delegație consistentă reprezentând Societatea Vânătorilor și Pescarilor din Republica Moldova. Cu aceștia din urmă vom iniția în viitor evenimente în domeniu și vom dezvolta relații profesionale de interes comun. Mulțumesc cu această ocazie A.G.V.P.S. din România și Societății Vânătorul și Pescarul Bacău pentru implicarea, în parteneriat cu SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, la organizarea Congresului Național la Bacău.” a declarat Corneliu Pricope, Directorul General al S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A.

Cel mai important eveniment cinegetic și piscicol din Moldova va continua în anii următori cu noi surprize și avem în vedere să organizăm în 2014 și ediția de toamnă.

  Informații suplimentare despre „Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2014” se pot obține pe pagina web a  Centrului de Afaceri şi Expoziţii Bacău (www.caebacau.ro) sau pe pagina evenimentului  (http://caebacau.ro/expo-pescuit-vanatoare-bacau-2014/ ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin