24.12.2010

Bradul din scara

 Am rezolvat dilema bradului de anul acesta, despre care va povesteam. Am cumparat unul artificial si a iesit superb.

In vara acestui an va mai spuneam  ca am obtinut "functia suprema" de "Sef de scara". Mi-am intrat in mana, lunar apometrele si lista pentru intretinere. Problema tevilor degradate inca persista. Nu-mi vine sa cred cate telefoane am dat si nu s-a bagat nimeni la lucrare.(ma refer la firme) Cica e criza. dar lumea nu vrea sa munceasca. Trecand peste problemele acestea, am realizat ceva, cred ca in premiera. Am impodobit holul de la intrare si am pus brad in scara. Azi-noapte pe la 12, l-am sunat pe Traian, vecinul de la 4, proaspat intors din Italia si l-am acostat la impodobit bradul. Pe la 2 jumate l-am terminat. I-am facut si o poza. Sper sa reziste la colindatorii de astazi.


Mai jos gasit o uratura si un colind frumos. Va las, bate la usa un vecin....

"Ahoo copii şi fraţi, Ochii din calculator nu-i luaţi, Pe messenger să intraţi, La prieteni să uraţi: La mulţi ani cu bucurie! Şi un BUZZ să îmi daţi mie, Sau ignore să-mi daţi din prima, Că n-am făcut bine rima, Ia ieşiţi din invizibil, Că doar eu sunt disponibil, Şi nu mai staţi voi cu BUSY, că n-ai treabă ai iluzii, Nu mai fi tu şmecher
mare, Că ai status cu emoticoane, De imagini ce să zic... Parca-i fi un mare VIP, Cu DND nu mă lua, Că mă doare undeva, Dacă ţi-a plăcut mesajul nu îţi scărpina obrazul, Dă-l şi tu în continuare, Că doar ai o lista mare!!"

Ce bucurie ar fi!

Un comentariu:

LinkWithin