18.12.2010

Brad taiat, in ghiveci sau artificial?

Personal ador mirosul de brad in casa, dar in vremurile noastre ar prinde bine sa te gandesti de doua ori daca se mai merita ca un brad, care creste  20 de ani, sa fie taiat pentru cateva zile de stat in casa, iar apoi aruncat.

Maine aleg daca am sa cumpar unul artificial sau unul in ghiveci. O dilema ar mai fi catre cei care spun ca le place mirosul de brad in luna decembrie dar nu isi aerisesc casele cu saptamanile.....In alta ordine de idei:

 In perioada 18 – 23 decembrie, sunteti invitati  la supermarketul Real din Bacau sa achizitionati un bradut in ghiveci, cu inaltime intre 1 si 2 m, ca sa traiti farmecul unui Craciun ecologic.

Asociatia “Iubim Natura” va invita pentru al treilea an consecutiv, in cadrul campaniei “STOP taierii brazilor”, sa ii cereti lui Mosul sa va aduca si anul acesta un brad in ghiveci. Succesul si frumustea campaniilor din anii trecuti – brazii care au fost achizitionati atunci au supravietuit foarte bine in case pe perioada sarbatorilor si apoi au fost plantati in gradini – si invitatia celor de la supermarketul Real, Bacau, ne-au determinat sa reluam si anul acesta apelul catre ajutoarele lui Mos Craciun sa nu mai taie braduti. I-am ajutat noi puna bradutii in ghiveci, ca sa ramana vii toate zilele Craciunului si apoi sa creasca mari in gradinile noastre.




Contact: Florin Suciu, coord. program, 0746.385.854, email :asociatia@iubimnatura.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin