23.06.2010

Tribut pentru Michael Jackson in Piata Tricolorului Bacau

Vineri, 25 iunie 2010, se implineste un an de la moartea  megastarului Michael Jackson. Lumea intreaga va comemora aceasta zi, iar Bacaul va fi alaturi. Cu aceasta ocazie, Fan Club Michael Jackson Bacau, va tine un moment de reculegere pentru artistul international Michael Jackson si ii va aprinde cateva lumanari in Piata Tricolorului (in fata Casei de Cultura Bacau).
Toti cei care doresc sa fie alaturi la aceasta actiune, sunt asteptati vineri, 25 iunie 2010, la ora 18.00.


9 comentarii:

  1. Nu crezi ca-i cam expirata treaba asta? Nu crezi ca ai mai facut acest lucru?Nu te-ai saturat? Noi ne-am saturat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idiot e anonimul :)) da cand sa faca treaba asta ? daca abia pe 25 iunie 2010 se implineste un an! amice esti prost:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! Sunt interesat daca cumva esti de acord cu link exchange . Blogul meu este http://unblogutil.blogspot.com si la fel ca si tine postez din bacau si mai postez si de prin Roman astept un raspuns pe adresa de e-mail sau lasa un comentariu la blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu este adevarat.Nu e prost e ....mega prost!

    RăspundețiȘtergere
  5. Slut , tin sa te informez ca ai fost provocat la o leapsa http://unblogutil.blogspot.com/2010/06/leapsa.htmlaici ai articolul. Uitate si tu hotarasti daca vrei sau nu sa o continui.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca vrei sa t alaturi uui eveniment de nivel national care v a avea loc in cinstea marelui artist MJ , ii rog pe cei de la fan club MJ din Bacau sa ma contacteze la adresa anonimouslost@yahoo.com
    daca ma ve ti contacta am sa va spun despre ce e vb si ve ti hotara daca vreti sa va alaturati sau nu
    Numai bine va doresc

    RăspundețiȘtergere
  7. uite ce e draga anoninim...poate tu te-ai saturat asa ca nu vorbi la plural. Fiecare face ce vrea mai ales daca ii place. daca nu iti convine nu iesi din casa cand se fac astfel de actiuni si gata. Cred ca tu esti gen "vampir" care daca nu asculta salam si alti prosti moare. Nu stie el ce inseamna muzica adevarata, cantata de cel mai mare star al tuturor timpurilor...

    RăspundețiȘtergere
  8. jacksonmichael.ro sustine acest proiect. Ne vedem maine in Piata Tricolorului ;) Mult succes. Puteti lasa comentarii pe site-ul dedicat megastarului Michael Jackson.

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a mai intalnit cineva? Eu din pacate am inteles ora 19, dar nu am vazut nici o lumanare lasata cand am ajuns...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin