17.06.2010

Pro TV îți spune, dar nu te lasă

 Pro TV îți spune să "gândești liber", dar nu te lasă să o faci.

Pana pe 20 iunie 2010, fanii lui Michael Jackson au ocazia de a particpia la un concurs ce consta in incarcarea pe site-ul administrat de Pro TV a unui sau mai multe filmulete in care sa-l interpretezi pe Michael.

Conform regulamentului, poti sa incarci un filmulet la fiecare categorie. Dar surpriză! In regulament nu scrie nimic despre formatul filmuletului. Si toata tara incarca filme, dar degeaba. Ele trebuie sa fie doar  AVI. Alt lucru ascuns, este adresa de mail folosita. Desi ai dreptul la incarcat filme la fiecare din
cele 5 categorii, nu poti folosi aceeasi adresa de e-mail. Un lucru stupid, pentru ca nu e vorba de conturi, e vorba de concurs. E o prostie sa-ti faci 5 adrese de mail, desi esti aceeasi persoana. Cunosc persoane care au incarcat filmuletele de cateva zile si nici acum nu au fost aprobate, desi au respectat regulile mentionate de mine. Sa nu uitam ca cele mai comentate filme apar intr-un top, dar daca ele sunt postate cu intarziere, normal ca vor strange si putine comentarii.

Avand in vedere ca vorbim de Pro Tv, ar trebui sa fie mai transparent, dar din pacate sunt cam multe lucruri ascunse la acest concurs. Dovada si  zecile de comentarii in care lumea se plange ca nu le apar filmuletele.
Cele mai bune 30 de videoclipuri vor fi incluse, alaturi de imaginile originale, intr-un video mashup, pe care Mtv si mtv.ro il vor difuza pe data de 25 iunie. Cei care vor sa se mai inscrie o pot face aici:www.gandeste-liber.ro/mtv_mj/

15 comentarii:

  1. Nu este vina ProTV-ului ca cel care a facut site-ul, l-a facut prost. Ca webmaster de site, ar trebui sa stii chestia asta. De fapt, imi cer scuze, tu nu ai decat un blog preinstalat si e normal sa crezi ca traiesti intr-o lume perfecta a site-urilor, lume in care, daca gasesti un bug, e de fapt o manipulare din interiorul companiei ce detine site-ul.
    Nu mai face afirmatii nefondate, domnule blogger!
    Recomand retragerea articolului si sa faci o sesizare la adresa webmaster-ului protv.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei PRoTV-ul si astfel de campanii ma lasa rece...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru SMY:

    1. E bine macar ca recunosti ca l-a facut prost.

    2. Daca tot iti dai cu parerea despre bloguri si ai fi gandit putin inainte sau ai fi cunoscut problema, ai fi observat urmatorul lucru: ca sa ajungi in stadiul in care este Inima acum, iti trebuie cateva constinte de HTML, sa tranferi un domeniu, sa pui cateva coduri, sa modifici temele....etc..eu unul am muncit mult, dar nu toti se nasc destepti ca tine...

    3. Si abia aici intervine problema. La valoarea PROtv-ului, foloseti ce e mai bun, atat resurse umane cat si resurse tehnice. Daca vroiau sa nu se complice, de ce nu si-au facut si ei un blogspot si puneau filmele pe Youtube? Pai vezi, ca ei isi permit multe, dar degeaba uneori. Eu stiu cat pot duce si nu ma intind mai mult, ca sa pot duce la capat.

    4. Te rog abtinete de la recomadari, ca nu esti in masura de acest lucru, mai ales ca observ ca nu ai cunoscut problema. Pe tine vad ca te-a deranjat faptul ca am facut publice aceste probleme si nu le-am transmis direct webmasterului. Crede-ma ca stie si el si multi ii scriu pe site.

    5. Invata sa folosesti corect termenii. Un "bug" nu are nicio legatura cu ce-am spus eu. Nu e vorba de bug, e vorba de REGULAMENT. Trebuiau scrise pe site toate conditiile, ca e vorba de un concurs realizat de PRO-TV...SI SE RESPECTA

    6. Daca ai fi fost unul din zecile de copii dezamagiti, care asteptau cu zilele sa le apara munca pe site si nu aparea, dar alte filme apareau in cateva ore.. nu ai mai fi comentat

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am incarcat pe site-ul lor, 2 filmulete de acum 5 zile in urma si nu mi-au aparut:((

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Nu am negat niciodata acest lucru sau m-am contrazis cu tine pe tema asta, deci nu "recunosc", "afirm" acest lucru.

    2. Tu esti nebun? Cum poti sa afirmi asa ceva? Adica tu gandesti ceva de genul: "in ziua de azi, e mare lucru sa stii HTML"!
    Domnule de la inima bacaului, dai dovada de neprofesionalism cu fiecare cuvant pe care-l citesc in comentariul tau!
    Sa pui un mod pe un blog, adica sa iei un cod gata facut de cineva si doar sa citesti si sa aplici ce scrie in readme, ti se pare un lucru fenomenal?
    Intr-adevar, designul blogului tau este demn de o opera de arta.

    3. Foarte incoerent punctul tau 3. Din cate imi dau seama iti exprimi frustrarea cum ca tu nu poti trai din cauza ca PRO TV-ul nu are site la acelasi nivel precum si renumele sau. Afla ca are site care, desi nu este la acelasi nivel ca si renumele sau, nu este doar un script jalnic preinstalat precum Joomla, Php-nuke sau altele gen blog.

    4. Imi pare rau, stimabile, dar nu pot sa ma abtin atunci cand vad atat de mult neprofesionalism din partea unuia care pretinde profesionalism (sau macar asa vrei sa pari).

    5. Ma abtin in a-mi exprima punctul de vedere intr-un limbaj pe care-l meriti.
    Ma surprinde modul si tupeul prin care-mi spui tu mie "abtinete" (sa subliniez eroarea gramaticala?), "invata sa folosesti corect termenii" si cum imi dai tu lectii de "viata online".
    O sa ma refer direct la problema protv-ului.
    De ce are aceasta problema? (Cel mai probabil) Ei au mai avut un astfel de forumular (din cate am inteles) cu un alt proiect foarte asemanator inainte. Ei cand au vazut ca se aseamana ce au facut acum ceva luni cu ce proiect au acuma, si-au zis "ba, de ce sa reinventam noi roata?" si l-au adaptat la proiectul de acum.
    Problema a fost ca, cel mai probabil la proiectul trecut, a fost un mod standard de blocare a clonelor (sper ca stii la ce ma refer). Folosindu-se acelasi sistem, s-a ajuns la problema intampinata de tine.
    Un pic de creier si rationament si puteai rezolva si tu problema, fara sa te faci de ras pe blog.
    Si nu e vorba de "REGULAMENT", e vorba de o eroare in cod, produsa din neatentie. Se mai numeste si bug, draga profesore.

    6. N-are nicio legatura sentimentul empatic pe care-l manifesti aici cu partea tehnica de care te plangi tu.

    Eu iti sugerez doar atat:
    1. NU dezinforma cititorii!

    2. Mai lucreaza putin la gramatica. Pentru un om ce pretinde a fi blogger e esential un post/comment clar, concis si lipsit de greseli gramaticale. (Vrei exemple? Ia cateva: "abtinete", "constinte de HTML"(WTF?!), "nu ai mai fi comentat", etc.)

    3. Chiar daca esti atacat, e mai bine sa-ti recunosti greseala decat sa continui sa arati lumii pseudointeligenta.

    4. Ziceai ca stii cat poti duce si nu te intinzi mai mult. Probabil asa se va explica stagnarea evolutiei tale.

    5. Spre dezamagirea ta, pot sa spun ca sunt mult mai in masura sa afirm tot ce spui tu ca nu pot sa afirm.

    RăspundețiȘtergere
  6. In mod normal nu ar trebui sa-ti postez un comentariu asa de imbecil si plin de frustrari si neputinta, dar daca tu ai auzit ceva despre dreptul la exprimare....ai luat-o de buna, dar in sensul prost. Trecem peste asta.

    Continui sa debitezi prostii. Am inteles ca tii partea Pro-tv-ului, ca stii tu ce probleme sunt cu site-ul, si ca ei nu vroiau sa inventeze roata, dar mai bine folosesc ceva prost doar ca sa nu "inventeze roata". Cata idiotenie...

    La inceput am crezut ca intr-adevar esti preocupat de subiectul deschis de mine. Desi ai recunoscut de la inceput ca e un site prost, tu totusi ai trecut peste subiect, cand trebuia sa te opresti. Ai scris un rand ca recunosti problema, iar dupa.....ai scris 100 de randuri despre blog, profesionalism,empatie. Pai zi asa! Ca esti frustrat!

    Dar nu te opresti aici..duci prostia pe culmi inalte. Că sa trecem peste oamenii dezamagiti ca nu le-au aparut filmuletele..."e doau un bug" PAI ASTA-I TOATA PROBLEMA DESTEPTULE!!! CA NU LE APAR LA OAMENI FILMULETELE!!! LA CE-AU MAI FACUT CONCURSUL?

    Dar tu tot nu te opresti...faci acuzatii...ca am mancat eu o cratima, nu mai pot. E vina mea ca stau sa dau explicatii noaptea la toti frustratii. Am vazut gresela de scriere, nu gramaticala, puteam sa-l sterg si sa-l pun din nou. Dar nu am stat ca tine sa caut o gresela, cand de fapt nu ai zis nimic altceva concret despre subiect.

    Si partea cea mai amuzanta:Tocmai tu ti-ai gasit sa comentezi. Habar nu ai ce e aia munca de teren. Orice pampalau stie sa faca un copy/paste de pe alte site-uri mondene. Nu am tinut niciodata la trafic. Dar ca idee, tu ai 50 pe zi si eu am 500. Tu sa-mi vorbesti mie de ridicare si stagnare?:))Pai la mine traficul a crescut lunar si creste. Fara sa copii toate mizeriile mondene, ci doar prin munca zi de zi si articole de nisă. EU pot sa fac ce faci tu ! Tu poti sa faci, ce fac eu?

    ps:(Daca revii cu un comentariu bun si cu raspunsuri directe la intrebari, promit sa-l accept si pe urmatorul. Dar daca mai pierd timpul nopatea, cum am facut acum, ca sa repet aceleasi lucruri, si sa-ti citesc frustrarea ta....nu o mai fac)hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  7. ma da idiot e Smy ala:)) vrea sa-si faca reclama:)) nu-l mai baga in seama. Nu vezi ca nu zice nimic de subiect. O fi prieten cu vreun prost de la Pro-tv si il linge si el.

    RăspundețiȘtergere
  8. mai Smy da de ce iti ascunzi refererii si cautarile? ai prea putine?

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu nu-l vezi pe smy ca nici indexare nu are la site? e un copchil frustrat de 16 ani...cauta bagare in seama

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca am o vaga banuiala ca unele comentarii au acelasi ip, o sa raspund la cateva intrebari:

    1. Despre prostiile pe care le debitez privind algoritmica formularului PRO Tv. Se pare ca nu sunt prostiile mele si chiar tu spui asta.

    2. Stimabile, am scris un rand si apoi 100 despre tine pt. ca, prin raspunsul tau si frustrarea ta, m-ai atacat aiurea si pe langa subiect.
    Ti-am atras atentia ca nu esti atat de inteligent pe cat crezi ca esti si ca esti o dovada vie a unei supraestimari fara margini.

    3. Nu ti-am cautat nicio greseala, toate au sarit in evidenta.

    4. Absolut pot sa fac ce faci tu. Tu nu poti sa faci ce fac eu.

    Legat de comentariile de mai sus:
    @Corina, inteligenta artificiala, spune-mi mie un cuvant/sintagma/propozitie/fraza prin care am mentionat macar un moment ceva despre ce site-uri detin. Acum cine este cel idiot? :)

    @Anonim, @tanase, ce legatura are indexarea site-ului meu, refererii si cautarile cu acest articol, cu comentariul meu sau cum felul in care este conceput un site?
    Am vorbit vreo secunda despre promovare in acest articol? NU.
    (caz extrem)Daca vreti voi neaparat sa deduceti o reclama mascata sau orice legatura cu unul din site-urile mele, m-am referit la conceperea lui, nu la promovarea lui.

    Pt. inimabacaului: Daca esti capabil de un raspuns inteligent, ok. Daca nu, abtine-te.

    RăspundețiȘtergere
  11. Slab tare....

    "1. Despre prostiile pe care le debitez privind algoritmica formularului PRO Tv. Se pare ca nu sunt prostiile mele si chiar tu spui asta." nu s-a inteles nimic...te-ai cufundat mai tare...

    Tot nu inteleg de ce iti continui frustrarea...cum poti sa spui "Ti-am atras atentia ca nu esti atat de inteligent pe cat crezi ca esti si ca esti o dovada vie a unei supraestimari fara margini." se vede de la o posta ca ai niste frustrari in spate...eu am atras atentia asupra unui concurs serios, la care sunt niste probleme grave si tu tragi concluzii ca eu ma cred inteligent....esti pe langa total....aici te-ai dat de gol..


    Si partea mea preferata....incepand de cand vrei, eu ma apuc sa fac ce faci tu , adica sa preiau articole mondene si la pun pe alt site.

    Astept site-ul tau unde tu te duci zilnic la macar 2 -3 evenimente sau conferinte de presa, iar cand e nevoie sa mergi chiar la 5-6 evenimente pe zi. Asta insemnand deplasare, poze, realizarea articolelor....tot...

    RăspundețiȘtergere
  12. smy... 1.bănuiesc că ti-ai dat seama că azi este ultima zi a concursului și cred k sunt incă foarte multe persoane cărora nu le-au fost acceptate filmulețele iar unii chiar au muncit și nu ar fi corect... 2. dacă tot atâta le ții apărarea și esți prieten cu ei zi-le să încarce toate filmele până diseară iar juriul să fie echitabil, să nu văd pe 25 la tv numai fețe necunoscute, ale căror videoclipuri nu au apărut pe site...

    RăspundețiȘtergere
  13. @TributeforMichael, daca tot sunteti atat de implicati, de ce nu le dati un mail sau de ce nu ii sunati sa le sesizati eroarea? Credeti ca daca observati o problema, automat inseamna ca cineva a semnalat-o deja? Gandeste-te ca sunt multi ca tine care cred asta.
    Daca va pasa asa de mult, sesizati!
    Oricum eu am o vaga banuiala ca este doar o eroare de procesare a postarilor pe site sau ce-i care aproba filmuletele sunt in "concediu".
    Daca le-ati trimis si scrie ca asteapta sa fie aprobate inseamna ca asta se intampla.
    Daca nu au aparut pe site, probabil se datoreaza faptului ca nu indepliniti conditiile de inscriere sau nu au fost inca aprobate.

    Cat despre domnul de la inima bacaului: esti de o imbecilitate rara. Daca tu crezi ca frustrare inseamna o revolta impotriva prostiei si a dezinformarii, ai dreptate atunci.

    Acesta este ultimul comentariu pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sper sa fie ultimul....dar vorba lui Einstein, prostia e infinita....

    RăspundețiȘtergere
  15. smy...cât mai continui cu prostia? De unde tragi tu aceste concluzii? Am trimis multe mesaje și multa lume a semnalat acest lucru. Văd ca tu ai doar vagi bănuieli dar de fapt nu stii nimic. Flimulețele trimise acum o saptamana si nepostate inseamna eroare de procesare??

    1. am indeplinit toate conditiile de inscriere
    2. le-am trimis deja mai multe mesaje
    3. azi era ultima zi a concursului si erau obligati sa posteze toate videoclipurile, indiferent de eroare sau ca acei oameni erau in "concediu". in regulament nu scrie de niciun concediu. maine cand se vor anunta castigatorii si nu o sa fie din cei care au apărut pe site atunci toată lumea o să creada c a fost blat. Si atunci ma intreb...oare nu este deja??? daca sunt atat de ocupati incat sa nu isi dea seama de eroare sau macar sa incerce sa o rezolve, se uită ei la toate filmulete???

    Mulțumim inimii că a semnalat acest lucru!
    Văd că tu le iei doar apărarea dar fără a face nimic care să semnaleze problema...doar bănuieli...de ce nu ajuți tu dacă tot le stii pe toate??

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin